Intinereste cu vitamina C

Frumusete

Intinereste cu vitamina C

61

Daca ar exista reteta sau formula perfecta pentru intinerire, cu siguranta in componenta sa va intra si vitamina C! Foarte multe studii au aratat ca acest antioxidant este unul dintre cei mai buni luptatori anti imbatranire, foarte eficient in ceea ce priveste eliminarea petelor intunecate, stimularea productiei de colagen, diminuarea liniilor fine si stimularea stralucirii pielii. Vitamina C este cel mai puternic ingredient multifunctional actual pe care il putetm folosi, el reusind sa intre in piele, sa fie absorbit si utilizat in fibroblastele pielii.

Ce cumparam ?

Serurile ofera cel mai mult din ce aveti voi nevoie, ele avand ca ingrediente o concentratie considerabila de vitamina C sau acid ascorbic. Ceea ce este putin frustrant, il reprezinta faptul ca multe produse care lauda puterea vitaminei C sunt ineficiente si asta datorita concentratiilor insuficiente, asa ca, inainte de a cumpara un produs, cititi eticheta! Pe eticheta ar trebuie sa scrie ca produsul contine cel putin 15% acid ascorbic – considerat standardul ideal si sa se afle plasat in fruntea listei alaturi de alte ingrediente. 15 procente reprezinta standardul ideal nu doar in lupta anti imbatranire, dar veti avea parte si de o stralucire sanatoasa.
Exista si cateva derivate ale vitaminei C la fel de benefice ca originalul, acid 3-O-etil ascorbic si ascorbat tetrahexildecil – sunt cunoscute ca fiind mai bine tolerate de pielea sensibila sau reactiva si sunt potente la diferite niveluri; multe dintre aceste derivate nu au nevoie sa fie in procentaj ridicat pentru a fi eficiente. De asemenea, sunt mai putin predispuse la oxidare sau la intunecarea culorii; iar daca se oxideaza, nu trebuie sa te alarmezi, pentru ca nu se va intampla nimic.
Esti mult mai avantajata cand serul este format din mai multi compusi, acidul ferulic te va protejeza de daunele provocate de soare, o cauza principala a imbatranirii premature. Niacinamida si vtamine E au proprietati antiinflamatorii, iar polipeptidele de cupru adauga fermitate pielii, crescandu-i densitatea si imbunatatindu-i elasticitatea.

Cum folosim ?

Toti expertii au cazut de acord ca, pentru majoritatea femeilor, intinerirea pielii este cea mai eficienta utilizand ser cu vitamina C pe timpul zilei si retinoid (la alegere) noaptea. Retinoidul ajuta la o exfoliere foarte rapida si o reintinerire a celulelor, ceea ce permite vitaminei C sa lucreze mult mai bine. Dupa curatarea de dimineata, aplica cateva picaturi de ser pe pielea umeda, acoperind atat fata cat si gatul, dupa care, aplica protectia solara pe care o folosesti in mod uzual, dar, avand SPF 30. Pentru imbunatatirea stralucirii pielii dar si per total, trebuie sa ai rabdare aproximativ 3-4 saptamani de utilizare regulata; pentru riduri si hiperpigmentare, ai de asteptat de la 8 pana la 12 saptamani, in functie de cat de pronuntate sunt acestea.


OMNILUX

Liniile fine si ridurile sunt indepartare natural cu ultimul tratament terapeutic cu lumina – Omnilux. Folosind lumina, acest tratament non invaziv, relaxant, functioneaza cu abilitatea organismului de a reimprospata pielea, rezultatele fiind un ten luminos, fin, radiant. Spre desoebire de laser si IPL, Omnilux nu foloseste caldura, oferind pielii un stimul instantaneu. Tratamentele ulterioare produc reducerea vizibila a liniilor fine si ridurilor, lasandu-ti pielea mai tanara cu o stralucire tinereasca.
Rapid si fara durere, tratamentul Omnilux dureaza in jur de 30 de minute si implica o lumina pura rosie, care ofera instantaneu o piele mai ferma, radianta, neavand nevoie in plus de perioade de refacere.

omnilux

Comments are off this post!