Intrebari si raspunsuri moda

Vestimentatie

Intrebari si raspunsuri moda

193

Intrebari (si raspunsuri) din moda cu care fiecare dintre noi ne-am intersectat: Aur alb sau platina? Mi-ar placea sa schimb ceva in tinuta de la locul de munca… Raspunsurile? Chiar aici!

Muncesc la firma tip corporate si mi-ar placea sa ies din conservatorismul vestimentar, adaugand varietate in garderoba, cel putin la pantaloni. As vrea sa fie elegant, dar subtil…

  • Ideal ar fi ceva strans pe corp si putin evazat. Poti combina o bluza tip bow-tie cu o fusta tip creion. Poti de asemenea combina bluza, cu o fusta pe corp putin evazata in partea de jos. Daca te simti bine in pantaloni, adauga o bluza de matase tip cowl-neck sau mergi pe pantaloni pana la glezna cu o tunica dreapta pe corp.

Imi place culoarea metalica si chiar daca acum sunt in tendinte, nu as vrea sa arat caraghios. Ce trucuri as putea folosi pentru a nu fi caraghioasa?

  • In momentul in care porti culori metalice, regula simpla este sa le combini cu nuante mai inchise. Alege-ti piesa stralucitoare si combin-o cu tonuri intunecate! Combinatia intre piesa stralucitoare si nuantele neutre, reprezinta trucul perfect pentru a nu iesi in evidenta!

As vrea sa imi cumpar bijuterii de calitate, dar sunt putin confuza, pentru ca nu stiu ce varianta ar fi mai buna pentru mine. Aurul galben nu prea ma incanta, asa ca oscilez intre aurul alb si platina …

  • Reparatiile, re-design-ul si tot ce insemna munca cu platina este mai scumpa comparativ cu aurul alb, si acest lucru se datoreaza faptului ca platina este un metal cu care se lucreaza mai greu. Daca acest lucru nu este o problema pentru tine, bijuteriile din platina sunt o buna investitie deoarece, puritatea este mai mare si nu va scadea ca valoare, ceea ce nu este cazul aurului alb. Mai mult, aurul alb este un amestec al altor metale, iar puritatea nu este atat de mare.

Comments are off this post!