Irina Neacsu-Scolile de Vara cu discount de 20% pentru studenti

Irina Neacsu, designer si artist botanic, membru al “American Society of Botanical Artists”, anunta deschiderea inscrierilor pentru Scolile de Vara.

Irina Neacsu, designer si artist botanic, membru al “American Society of Botanical Artists”, anunta deschiderea inscrierilor pentru Scolile de Vara, ce vor avea loc in lunile iulie si august 2021, la Brasov, precizand ca studentii au 20% discount, pentru a incuraja astfel invatamantul creativ alternativ.

Cele 6 Scoli de Vara (3 in luna iulie si 3 in luna august), se desfasoara sub egida Cembra Art si incurajeaza cunoasterea creativa bazata pe sustenabilitate, precum si exprimarea artistica contemporana inspirata de natura si patrimoniu.

20% discount pentru studenti la Scolile de Vara: arta botanica, design interior, design floral si peisagistica

Echipa Cembra Art este formata din profesionisti din diverse domenii, care se asigura de livrarea la calitate optima a cursurilor si evenimentelor din departamentele respective, iar programul include cursuri de scurta durata, cursuri acreditate si cursuri online.

Iata care sunt cele 3 Scoli de Vara din luna iulie:

  • Design Interior, 12-16 iulie – Ȋmpreuna cu un designer profesionist, cu un portofoliu impresionant, veti afla noutati despre stiluri, ergonomie, demoland clisee si tipare vechi.
  • Design Textil: Alchimia plantelor & introducere in vopsirea botanica, 19-23 iulie – Vopsirea botanica a textilelor cu plante va poarta in universul pigmentilor organici si a fibrelor naturale, intr-o calatorie de descoperire a plantelor locale si a secretelor unora dintre cele mai longevive traditii.
  • Scoala de Vara de Design de Gradini, 26 – 30 iulie – Explorarea universului designului de gradini, si parcurgerea, pas cu pas, a etapelor unui proiect de gradina

Grupele sunt de maxim 10 persoane, iar cursurile se desfasoara in Brasov, in Atelier Irina Neacsu.

Mai multe detalii, precum si programul complet, se gasesc online pe pagina Cembra Art School