Istituto Marangoni deschide primul centru de informare la Bucuresti

Media

Istituto Marangoni deschide primul centru de informare la Bucuresti

252

Istituto Marangoni, cea mai importanta scoala italiana de moda, arta si design, cu peste 80 de ani de experienta in formarea celor mai buni profesionisti de moda si design, lanseaza primul Centru de Informare din Europa Centrala si de Est cu un cocktail de inaugurare, pe 10 mai 2018, ora 19.30, la Epoque Hotel Bucuresti.

Evenimentul va implica designeri romani absolventi ai Istituto Marangoni alaturi de invitati din industria locala, institutii si reprezentanti ai celor mai importante publicatii de moda si design.

In cadrul evenimentului, oaspetii vor avea ocazia sa admire creatiile talentatilor designeri romani, absolventi ai Istituto Marangoni. Printre acestia se numara Alexandru Ciucu, Ludmila Corlateanu, Andra Olaru, Alexandra Fritsch, Mihaela Todor, Bianca Popp, Camelia Roatis, Dalia Poleac, Costina Costa-Foru, Catalina Gliga, Sandra Pasulea, Elena Caliman si Alex Oproiu.

[blockquote]Piata educationala din Romania este extrem de dinamica, cu 100.000 de studenti noi in fiecare an si o economie cu crestere rapida: acestea sunt motivele pentru care deschiderea primului centru de informare in Bucuresti reprezinta o mare oportunitate pentru Istituto Marangoni de a se apropia de una dintre pietele Europei de Est in plina dezvoltare[/blockquote]

a afirmat Dario Cattaneo, Director de vanzari al Istituto Marangoni.

Scopul noului Centru de Informare Istituto Marangoni din Bucuresti este de a ghida si consilia tinerele talente din Romania in a face alegerea potrivita pentru studiile lor, pentru dezvoltarea lor personala si profesionala si, in consecinta, pentru cariera lor. Deschiderea Centrului de Informare de la Bucuresti este un pas important in sprijinul studentilor: datorita Centrului de Informare, studentii se bucura de suport tehnic (precum ghidaj in completarea formularelor de inscriere si selectarea documentelor necesare) si in special de o informare corecta si completa asupra cursurilor disponibile, pentru a putea face alegerea potrivita pentru viitorul lor de succes.

Monica David
PR&Event Manager Romania
0723.999.995
monica.david@sincos.eu
www.istitutomarangoni.ro


Istituto Marangoni a fost fondat in 1935 la Milano si are 83 de ani de istorie si de succes in formarea profesionistilor de top din moda si design. Istituto Marangoni se mandreste cu educarea a patru generatii de studenti de pe 5 continente si cu lansarea a peste 45.000 de profesionisti in domeniile moda si lux, precum Domenico Dolce, Franco Moschino, Alessandro Sartori si Maurizio Pecoraro. In prezent, educa anual peste 4 000 de elevi din 107 tari in scolile sale din Milano (Scoala de moda si scoala de design), Firenze (Scoala de moda si arta), Paris, Londra, Shanghai, Shenzhen, Mumbai si Miami, capitale internationale ale modei, design si lux. Vizitati istitutomarangoni.ro !

Comments are off this post!