Media

Iutta CLUB

IUTTA CLUB lansare | Monogramare | Colectie noua pantofi | Sample Sale
387

Iutta isi rasplateste comunitatea cu programul exclusiv Iutta CLUB. Ce inseamna acest lucru? Vara aceasta, Iutta aduce multe surprize ce vor fi lansate si sarbatorite pe 13 Iulie, la un eveniment gazduit in showroom-ul lor de pe Nicolae Filipescu nr 57. Brand-ul de genti, pantofi si accesorii cu motive brodate in piele lanseaza astfel un club exclusiv, prin care purtatoarele de dor pot pasi in universul brandului cum nu au mai facut-o pana acum. Acces prioritar la cele mai noi colectii si la sample sales, puncte de loialitate cu fiecare comanda si workshopuri in atelierul Iutta vor fi doar cateva dintre beneficiile aduse de acesta.

Iutta Club a pornit de la ideea de comunitate si din dorinta de a aduce iubitoarele de frumos laolalta, pentru a le rasfata si impartasi povestile si trairile lor cu dor. Mai mult, brandul introduce optiunea de personalizare a produselor – prin monogramarea initialelor pe piele- , numarandu-se printre primii designeri romani care vor sa integreze acest concept. Astfel, membrii Iutta Club vor putea sa isi puna amprenta pe dorurile preferate sau pe creatiile pe care aleg sa le ofere cadou persoanelor dragi.

O alta surpriza va consta in lansarea completa si oficiala a colectiei estivale de pantofi ‘Dor Regal’, ce vine in completarea gentilor si accesoriilor deja indragite si prezente in portofoliu. Peste 50 de conduri in broderii si culori jucause, de la papuci si sandale fara toc, la perechi elegante si la ‘inaltime’, vor putea fi admirate si probate la showroom-ul Iutta.

Pentru ca brandul isi doreste sa impartaseasca #joyofwearingiutta cu cat mai multi iubitori de autentic romanesc, echipa a pregatit si un sample sale cu produse alese, care vor putea fi ‘vanate‘ la preturi reduse pana la 70%. Mai multe detalii se gasesc pe pagina oficiala a evenimentului si pe www.iutta.ro.

Comments are off this post!