Iutta deschide un nou showroom si te invita la Sample Sale | Opening Party

Shopping

Iutta deschide un nou showroom si te invita la Sample Sale | Opening Party

Magpie, Polaris, Colul Morii si Amor Nemuritor sunt printre gentile care vor fi prezente negresit.
269

Sambata, 16 februarie, intre orele 10AM – 8PM, Iutta va deschide portile catre un nou showroom intr-o casa cu farmec interbelic – un spatiu identitar din centrul Bucurestiului care vine sa completeze povestea brandului.

Dupa un an plin de cresteri, a venit momentul ca echipa sa-si ia zborul de pe Caragiale 7 spre adresa noua: Nicolae Filipescu 57 din zona Universitate. Simbol al intrepatrunderii dintre secole, alegerea cladirii demonstreaza aceeasi dragoste pentru tot ceea ce este autentic romanesc. Evenimentul va oferi reduceri de pana la 70% pentru o parte din cele mai indragite piese din colectiile anterioare, care au fost prezente in mod special la sedinte foto sau care au parasit atelierul cu mici imperfectiuni. Fiecare dor e special prin povestea lui si isi asteapta posesoarea.

Magpie, Polaris, Colul Morii si Amor Nemuritor sunt printre gentile care vor fi prezente negresit, iar o noua linie de conduri proaspat intoarsa de la expozitia MICAM Milano va fi gata de admirat si probat.

Eveniment

Ca invitat special al evenimentului Iutta, pe seara se va alatura si Cristina Candea, lifestyle blogger care va oferi idei de styling despre cum altfel se pot purta accesoriile cu dor de romanesc. Drept cadou de casa noua, ea organizeaza un concurs pe pagina sa de Instagram. Tot ce trebuie sa faci este sa spui intr-un comentariu ce produs ti-ai dori sa gasesti la eveniment si sa dai tag unei prietene care vrei sa te insoteasca. Premiul va fi chiar produsul mult visat.

Plata in cadrul evenimenteului se va face atat prin card cat si cash, insa stocul va fi limitat. Din acest motiv, nici un dor nu poate fi rezervat in avans. Pentru mai multe detalii si RSVP acceseaza: www.facebook.com/events/342600916339362/.

Parteneri media Sample Sale – Iutta: Famost, Bright Business, Revista FPM, Petocuri.ro, TheTrends.ro, The Woman.

Comments are off this post!