Jaeger-LeCoultre la Festivalul de Film de la Venetia editia a 75-a

Media

Jaeger-LeCoultre la Festivalul de Film de la Venetia editia a 75-a

57

Jaeger-LeCoultre, partener oficial al Festivalului International de Film de la Venetia pentru al 14-lea an consecutiv, a prezentat unele dintre cele mai noi creatii pe covorul rosu la ceremonia de deschidere a festivalului.

Catherine Renier – CEO al Jaeger-LeCoultre, a purtat Jaeger-LeCoultre 101 Feuille in aur roz. Creat initial in 1929 si ravnit de entuziastii de film de pe tot globul timp de aproape un secol, de atunci – 101 a ramas o aparitie frecventa pe covorul rosu si ramane pana in prezent una dintre cele mai mici ceasuri mecanice fabricate vreodata.

Actrita canadiana Charlotte Le Bon a ales Jaeger-LeCoultre Reverso One Duetto in aur roz. Actrita britanica Gabriella Wilde a purtat Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Day&Night Tribute to Cinema, disponibil intr-o editie limitată de 100 de bucati. Indicatorul Day&Night se bucura de o atingere de stralucire cinematografica – luna face loc unei stele de aur roz, cu cinci colturi, care aluneca pe un fundal purpuriu, sugerand un covor rosu in forma de stea.

Jaeger-LeCoultre va juca un rol activ in toate evenimentele majore in cadrul celui de-al 75-lea Festival International de Film de la Venetia. In plus, Jaeger-LeCoultre promoveaza arta cinematografiei pe tot parcursul anului, acordand filmarilor, sustinand talentele si pastrand patrimoniul filmelor clasice pentru viitor prin proiectul sau de restaurare a filmului.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!