Jaeger-LeCoultre si prietenii sarbatoresc Cinema la Festivalul International de Film de la Venetia

Media

Jaeger-LeCoultre si prietenii sarbatoresc Cinema la Festivalul International de Film de la Venetia

170

Jaeger-LeCoultre, partener oficial al Festivalului International de Film de la Venetia pentru al 14-lea an consecutiv, a gazduit cele mai proeminente figuri din industria cinematografica la cina care a avut loc la Venetian Arsenal pentru a sarbatori arta filmului, prezentand o expozitie retrospectiva de 185 de ani de Jaeger-LeCoultre orologeriei. Printre oaspeti s-au numarat David Cronenberg, Henry Cavill, Dakota Fanning, Diego Luna, Stefano Accorsi, Milos Bikovic, Sarah Gadon, Fala Chen.

Fiind implicat in crearea a peste 50 de filme, David Cronenberg va primi saptamana aceasta Leone d’Oro alla carriera – premiul anual al Festivalului International de Film de la Venetia, realizat initial in 1969. Pentru a aduce un omagiu activitatii sale, directorul executiv al Jaeger-LeCoultre Catherine Renier și actrita Sarah Gadon l-au prezentat pe David Cronenberg cu un personalizat Reverso Leone d’Oro alla carriera, gravat de artizani Jaeger-LeCoultre cu un leu, simbolul Venetiei.

Cu ocazia celei de-a 185-a aniversari, Jaeger-LeCoultre a prezentat o expozitie retrospectiva de ceasuri pretioase care prezinta istoria prolifica a productiei. De la inceputuri, Jaeger-LeCoultre a creat peste 1200 de valori in-house, multe din ele alimentand cele mai iconice ceasuri din lume. Expozitia speciala a inclus ceasurile Jaeger-LeCoultre din secolul al XIX-lea, de-a lungul pieselor actuale din colectiile Master, Reverso și Jaeger-LeCoultre Polaris, toate transportate cu aceasta ocazie la Veneia de la fabrica Jaeger LeCoultre din Le Sentier din Vallee de Joux, Elvetia.

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!