Jakarta Fashion Week 2020

Jakarta Fashion Week 2020 va prezenta cele mai noi colectii ai creatorilor de moda autohtoni si internationali cu peste 2800 de colectii.

Jakarta Fashion Week 2020 va avea loc in perioada 22 – 28 octombrie 2019 la Senayan City, GCM Group – organizatorul evenimentului asigurand mai bine de 75 de spectacole de moda, care vor aduce in prim plan, peste 270 de marci si designeri.

Jakarta Fashion Week 2020 va prezenta cele mai noi colectii ai creatorilor de moda autohtoni si internationali cu peste 2800 de colectii. Dintre partenerii internationali ai festivalului sunt de mentionat British Council, Japan Fashion Week Organization, Korea Model Association, Korea Creative Content Agency.

De asemenea, in perioada 22-26 octombrie 2019 va avea loc Fashionlink Showroom & Market, un program de vanzare cu amanuntul, in The Hall, etajul 8. Sunt prezente peste 100 de marci din domenii de activitate ca moda, accesorii, stil de viata, mancare, bauturi; in plus, vor exista diverse activitati ale comunitatii de la fotografie, la wellness si mediu.

Intreaga activitate a Jakarta Fashion Week poate fi accesata prin intermediul site-ului oficial si al aplicatiei Jakarta Fashion Week.

Info & foto via image.net