Jakarta Fashion Week 2020 la final

Media

Jakarta Fashion Week 2020 la final

Moda este un ecosistem care este interconectat intre designeri, consumatori si de mediul care o sustine.
196

Jakarta Fashion Week 2020 a fost inchisa cu 104 spectacole cu peste 250 de branduri, avand 68 de prezentari de moda. Indiferent daca spectacolele a avut loc in cortul de moda, in atriul de moda sau in zona de prezentare si piata Fashionlink, cele trei faimoase locatii din Jakarta Fashion Week in cadrul sarbatorii sale in orasul Senayan, au fost vazute nu doar de ochii invitatilor, dar si de mii de indonezieni. Iubitorii de moda urmaresc si emisiunea prin streaming digital. Unele dintre spectacolele notabile cu un numar mare de vizualizari sunt Deschiderea Jakarta Fashion Week 2020, Pista Sisterhood Pesona si Lazada Style Space.

Competitiile devin una dintre partile vitale ale sarbatorii acestui an. Inceput in 1979, Lomba Perancang Mode (Fashion Design Competition), s-a extins acum in mai multe platforme pentru a cauta talente tinere cu alte competitii: Lomba Perancang Aksesori (Concurs de design accesorii), JFW Fashion Entrepreneur Award, tanara si dinamica Fashion Force si Pia Alisjahbana Award pentru schimbatorul de jocuri din industrie. In acest an, se desfasoara si cea de-a treia competitie Menswear Fashion Designer Competition, purtand speranta ca etichetele din imbracamintea indoneziana vor inflori in propria tara, Indonezia, si vor conduce piata din regiune in urmatorii ani.

A vorbi despre moda nu este doar despre tesatura. Mai mult decat atat, moda este un ecosistem care este interconectat intre designeri, consumatori si de mediul care o sustine. Prin urmare, in acest an, participarea regionala, printre altele, prin prezenta Regional National Crafts Council (Dekranasda) la unirea mainilor, a adus progrese pozitive in industria tesatoriei si a tie dye. Intrucat ceremonia de inchidere a avut loc in aceeasi zi cu comemorarea Indonesian Youth Pledge Declaration Day: One Motherland, One Nation, One Language of Unity and Jakarta Fashion Week in cel de-al 12-lea an al sau, a trait acest legamant prin prezentarea operelor unor designeri nationali din diverse parti ale tarii.

Jakarta Fashion Week 2021 va avea loc anul viitor in ultima saptamana a lunii octombrie 2020.

Info&foto : image.net

Comments are off this post!