Jil Sander la Pitti Immagine Uomo

Media

Jil Sander la Pitti Immagine Uomo

Jil Sander va fi Guest Designer al Pitti Immagine Uomo nr. 97 (Florenta, 7-10 ianuarie 2020).
113

Jil Sander la Pitti Immagine Uomo, o ocazie speciala pentru Lucie si Luke Meier – regizori co-creativi ai Jil Sander din primavara lui 2017, care – vor prezenta noua colectie de imbracaminte pentru barbati a casei de moda iconice la un eveniment special din Florenta.

Am urmarit cu mare interes munca lui Lucie si Luke Meier la Jil Sander

afirma Lapo Cianchi, director de comunicare si evenimente Pitti Image.

O viziune foarte precisa asupra modei, unde exista in mod clar o cautare constanta a echilibrului intre respectarea codurilor minimaliste – care face parte din istoria brandului – si dorinta de a incita emotia, combinata cu o atentie deosebita asupra detaliilor. Cand vorbesc despre colectiile lor, este ca si cum ar descrie un personaj, un individ complex cu multe fete. Dorinta de a crea haine care sa dureze de-a lungul timpului, este o abordare pe care o consideram absolut proaspata si contemporana, careia evenimentul special din Florenta ar trebui sa poata aduce o contributie suplimentara in ceea ce priveste libertatea de exprimare .

Pentru noi, a prezenta in Florenta este atat o onoare, cat si o completare

spun Lucie si Luke Meier, co-creatori regizori ai Jil Sander.

Ne-am intalnit pentru prima data in Florenta si nu ne-am imaginat niciodata ca vom reveni aici impreuna, prezentand la Pitti Uomo. Aceasta oportunitate este una cu adevarat speciala si asteptam cu nerabdare sa contribuim la mostenirea acestui oras si a Pitti Uomo.

Data si locul desfasurarii evenimentului Jil Sander la Pitti Immagine Uomo, vor fi dezvaluite cu ocazia spectacolului rutier de presa Pitti Immagine din noiembrie.

BIOGRAFIE LUCIE SI LUKE MEIER

  • Lucie Meier s-a nascut in Elvetia dintr-o mama austriaca si un tata german. Dupa ce a studiat marketingul vestimentar la Florenta si designul vestimentar la Paris, ea s-a alaturat echipei Louis Vuitton sub Marc Jacobs si, dupa 5 ani, a plecat la Balenciaga si a lucrat sub conducerea lui Nicolas Ghesquiere. Ulterior, a fost aleasa de Raf Simons pentru a se alatura echipei sale de la Dior in functia de Head Designer al colectiilor Haute Couture si Ready-to-Wear pentru femei. Dupa plecarea lui Simons, a preluat rolul de Co-Creative Director la Dior si a condus la crearea a 5 colectii in acest rol.
  • Luke Meier s-a nascut in Canada dintr-o mama engleza si un tata elvetian. Si-a terminat studiile in finante si afaceri internationale la Universitatea Georgetown din Washington, DC si si-a continuat studiile in politica de afaceri la Universitatea Oxford din Marea Britanie. Ulterior, s-a mutat in New York, unde a participat la FIT. L-a cunoscut pe James Jebbia, ulterior lucrand timp de 8 ani in calitate de Head Designer of Supreme in New York. In urma pozitiei sale la Supreme, a co-fondat linia de imbracaminte pentru barbati OAMC, care este acum distribuita in peste 100 dintre cele mai selecte magazine din lume.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!