KaDeWe a sarbatorit deschiderea galeriei de Craciun 2018

Media

KaDeWe a sarbatorit deschiderea galeriei de Craciun 2018

In 2018, Craciunul grupului KaDeWe include inca o data elfii populari.
514

La jumatatea lunii noiembrie ac, KaDeWe a sarbatorit deschiderea galeriei de Craciun 2018 in prezenta jurnalistilor, prietenilor si clientilor.
Punctul culminant al serii a fost sosirea lui Mos Craciun, care poate fi gasit la KaDeWe in fiecare zi, incepand cu 30 noiembrie, pana la sarbatorile de Craciun. Festivitatea a fost insotita muzical cu amabilitatea unui cor.

In 2018, Craciunul grupului KaDeWe include inca o data elfii populari, care au fost in centrul campaniei de Craciun acum doi ani, in timpul lucrarilor de renovare la KaDeWe, Alsterhaus si Oberpollinger si care anul trecut, au facut o scurta pauza in muntii acoperiti de zapada.
In acest an, elfii se bucura de o alta vacanta. Se indreapta spre marile orase – si vor calatori in Milano, Roma, Copenhaga, Viena si Bangkok; desigur, vor explora si orasele Berlin, Hamburg, Munchen. Aventurile de vacanta ale elfilor pot fi vazute in ferestrele de afisare ale celor trei magazine: fie o expozitie de moda in fata Catedralei din Milano, o plimbare cu feribotul in parcul de distractii Prater din Viena, o petrecere pe o nava de croaziera, o calatorie prin Berlin pe linia de metrou U2, pe un moped prin Roma sau pe un tuk-tuk prin Bangkok.

In acest an de Craciun, totul este plin de umor, oferindu-le vizitatorilor o buna dispozitie pentru spiritul de Craciun unic in magazinele aferente. Elfii au fost special conceputi pentru KaDeWe, Alsterhaus si Oberpollinger si sunt disponibili exclusiv intr-o gama de dimensiuni in toate cele trei magazine. Ca rezultat, toata lumea se poate bucura de magia elfilor de Craciun in propria lor casa.

Mai mult, grupul KaDeWe a reusit sa creeze o atmosfera unica si fara egal, facand din magazinele sale, locatii de Craciun de top in Berlin, Hamburg si Munchen.

Comments are off this post!