Kaviar Gauche Bridal Couture 2020

Kaviar Gauche Bridal Couture 2020 se concentreaza pe supradimensionare pentru anul 2020, eliberand literalmente mireasa de corsetul ei restrictiv.

Kaviar Gauche Bridal Couture 2020 reprezinta o oportunitate de a sarbatori a zecea aniversare a liniei de rochii de mireasa si, in acelasi timp, a 15-a aniversare a marcii. Avand un numar total de 24 de LOOK-uri – toate realizate in Germania – designerii Alexandra Roehler si Johanna Kuhl isi duc clientii intr-o calatorie in timp. In plus fata de design-urile lor de mireasa, prezinta o gama variata de rochii de seara, rochii de petrecere si costume din doua piese, un omagiu adus inceputurilor revolutionare de acum 15 ani, ca eticheta de lux germana pentru contemporanul ready-to-wear.

Inspirat de festivaluri si sarbatori din marile decenii de glamour, stilul tipic Kaviar Gauche se reflecta intr-un aspect modern si intr-o noua interpretare prin intermediul Kaviar Gauche Bridal Couture 2020. Eleganta franceza intalneste spiritul avangardei si rupe cu sentimentul luxuriant si rebeliunea traita, impotriva regulilor de a te imbraca in stil clasic. Modernitatea si aspectul COOL sunt asigurate de influentele masculine, care apar aici cu insertii transparente. Rezultatul este o silueta curgatoare, feminina, cu elemente grunge, o tema care parcurge intreaga colectie.
Broderia metalica florala adauga scantei femeii moderne. Pe langa sclipiciul argintiu si argintul pur ca principale culori pentru accesorii, fildesul, sampania si crema domina paleta de culori a colectiei. Un alt clasic de la Kaviar Gauche este modernizat in acest sezon: cureaua metalica din argint – purtata ca o geanta la nivelul taliei si cu franjuri in plus – sarbatorind o revenire.

Accesoriile statement din colectie se rup in mod abil cu efemerul soft al pieselor: organza de matase, vascoza, matasea extensibila si tesaturile de cristal, stabilesc tonul si sunt partial rafinate cu elemente de cristal suplimentare.

Pentru prima oara, acest duo-designer prezinta un costum de mireasa supradimensionat in fildes elegant. Pantalonii evazati, foarte largi, emana o atmosfera ai anilor ‘70, conferind stilului un aspect generos. O rochie blazer cu lungime pana la podea este rotunjita cu maneci plissee din puf, simbolizand esenta colectiei: aspect ready-to-wear curat, cu detalii extravagante, devin adevarate rochii de vis pentru ocazii speciale. Aici sunt utilizate detalii cu drapaj, cum ar fi volane de organza, franjuri, maneci pufoase si detalii stralucitoare.

Kaviar Gauche Bridal Couture 2020 se concentreaza pe supradimensionare pentru anul 2020, eliberand literalmente mireasa de corsetul ei restrictiv. Accentele cu maneca larga si captuseala sculptata, larga si piesele de kaftan ofera miresei moderne de astazi o gama completa de alegeri in ceea ce priveste moda, permitand imaginatiei miresei sa domneasca liber.

Toate rochiile vor fi disponibile din noiembrie in Kaviar Gauche Bridal Concepts din Berlin, Munchen si Dusseldorf, precum si o selectie online pe www.kaviargauche.com.

Info&foto: image.net