Totul despre Keratina Braziliana intr-un Articol Semnat Salon Infrumusetare Migoto Spa

Blog splendida

Totul despre Keratina Braziliana intr-un Articol Semnat Salon Infrumusetare Migoto Spa

42

Factorii externi precum vantul, soarele, ninsoarea, uscarea si coafarea parului cu aer fierbinte, duc, in timp, la degradarea si ruperea firului de par. Afectat in profunzime, parul devine uscat, tern, lipsit de stralucire si greu de aranjat.
Odata ajunsi in aceasta situatie, ce putem face pentru a regenera parul degradat?
Pe piata sunt disponibile o multitudine de creme, sampoane, lotiuni, insa majoritatea acestora sunt eficiente doar in cazul unui par care nu este afectat in profunzime.
Daca parul este foarte fragil si lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratina, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensiva a firului de par!
Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul si de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza.
Tratamentul cu keratina braziliana impregneaza keratina activa atat la exteriorul cat si in profunzimea firului de par. Acesta devine matasos, neted si usor de pieptanat. Rezultatul se mentine timp indelungat, adica luni de zile.
Keratina este un tip de proteina care se gaseste in mod natural in firul de par, conferindu-i stralucire. Produsele cosmetice pentru coafat, cu ingredienti chimici, inlatura aceasta proteina din structura firului de par. Astfel, tratamentul cu keratina echilibreaza nivelul acestei proteine, pentru a reda parului stralucirea, chiar si celui mai deteriorat.
Amestecul de keratina contine atat macromolecule cat si micromolecule, ce au capacitatea de a penetra fibra capilara in profunzime. Astfel, fiecare fir de par este fortificat atat din interior, cat si din exterior.
Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina este delicat cu parul, ii imbunatateste conditia, facandu-l puternic si elastic.
Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Este un amestec 100% organic, din proteine care provin din compozitia unghiilor sau a parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat. Daca parul este foarte fragil si lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratina, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensiva a firului de par. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile. Cand parul este superb, stralucitor si neted in fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!
Tratamentul cu keratina lasa parul cu un aspect  mai natural, nu il face perfect drept Рare miscare si forma Рsi dureaza aproximativ 4 luni, in cele din urma spalandu-se.
Tratamentul cu keratina elimina semnificativ incretirea inestetica si maximizeaza stralucirea parului, in timp ce hraneste si hidrateaza. Parul rezultat va fi moale si neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat dupa tratament.
Beneficiile tratamentului cu keratina:
– odata tratat, parul se intretine mult mai usor
– dupa tratament, parul devine rezistent la caldura si umiditate
– tratamentul are un efect intens de hidratare, asa ca pana si parul deteriorat isi recapata stralucirea
– spre deosebire de tehnica japoneza de indreptare a parului, tratamentul cu keratina mentine parul sanatos chiar si dupa ce se curata.

 

Articol extras din cadrul Revistei Famost, editia Aprilie 2014 !

Comments are off this post!