Kryolan la premiile BAMBI

Media

Kryolan la premiile BAMBI

61

Inca o data, Kryolan a pus in centrul atentiei vedetele pe covorul rosu, la premiile BAMBI 2017, un eveniment glamour important, care atrage vedete nationale cat si internationale din afara Germaniei; o buna oportunitate pentru un star de a se deplasa pe covorul rosu, a straluci si a-si arata cea mai buna latura. Partenerul exclusiv BAMBI, producatorul international de cosmetice – Kryolan, a sustinut evenimentul prin crearea unor intrari perfecte pentru invitati, un discret machiaj ‘no make-up look’ – pentru EL si popularul ‘roz milenar’ – pentru EA.

Nu exista propabil presiune mai mare pentru vedete atunci cand se afla pe covorul rosu, trebuind sa straluceasca si sa arate perfect, fiind analizate sub lumina reflectoarelor din cap pana in picioare, iar Kryolan s-a ridicat la inaltimea pretentilor, oferind machiajul perfect.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/11/Kryolan-sponsor-la-premiile-BAMBI-din-2014.jpg”]

 

Tendinta de culoare din acest an este rozul milenial si creeaza ochi expresivi si la moda. Tema este caracterizata de intensitate cu accente deliberate, dar si ‘neintentionate’. Deloc precis, acesta este ‘costul’ de a fi cool; simplu si aproape neglijent, amestecat pe pleoape, machiajul pentru ochi creeaza un sentiment al liberului spirit si o eleganta casual. Sezonul 2017-2018 pe covorul rosu, aniverseaza o mare reintoarcere, aceea a obrajilor stralucind in nuanta de piersica.

Pentru EL, avem machiaj, dar cat mai subtil posibil:

[blockquote]Chiar si barbatii se straduiesc sa arate perfect. Iar discretia joaca un rol important. Indraznetul roz milenial ar parea riscant la prima vedere, dar machiajul este o iesire creativa, este distractiv si pentru ca este doar temporar, experimentele sunt permise. La urma urmei, toti vrem sa aratam cat mai bine,[/blockquote]

a declarat Paul Merchant, Global Head of Make-up Kryolan.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/11/Kryolan-Beauty-2017.jpg”]

 

Despre KRYOLAN

Fondat in 1945, Kryolan este unul din principali producatori internationali de machiaj profesional; radacinile Kryolan sunt in cosmeticele dedicate teatrului. Directorii afacerii familiei, continua sa fie intotdeauna deschisi nevoilor si dorintelor make-up artistilor si sa dezvolte produse personalizate pentru productii teatrale specifice. In ultimii 40 de ani, compania s-a extins foarte mult la nivel international si a trecut mult timp dincolo de limitele teatrului. Astfel, Kryolan este partenerul exclusiv de make-up pentru BAMBI din 2014, London Fashion Week, New York Fashion Week, Britain‘s, Ireland‘s si America‘s Next Top Model, RuPaul’s Drage Race (3rd seasosn) Fundatia Pink Ribbon London si chiar blockbusters, precum Lord of the Rings, Piratii din Caraibe, The White Ribbon, Hunger Games, Cloud Atlas sau seriale de succes la nivel international, precum Star Trek sau Game of Thrones – toate confirmand faptul ca artistii si stilistii de machiaj se bazeaza pe calitatea germana Kryolan – pentru film, TV si productii fotografice.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/11/machiaj-Kryolan.jpg”]

Kryolan se angajeaza sa aiba grija de angajatii sai, a interzis intotdeauna utilizarea testelor pe animale si este implicata in proiecte de caritate. Artistii teatrali si profesionistii in machiaj, beneficiaza de sprijin prin numeroase seminarii, ateliere de lucru si conferinta internationala de machiaj Global Face Art. In fiecare an, Kryolan acorda premiul Masca de Aur (Golden Mask) de 14 carate pentru realizari exceptionale in arta teatrala de machiaj, in cele doua categorii – nationala si internationala, precum si Masca de Aur pentru arta din machiaj.

 

Info: comunicat de presa Kryolan / Foto: image.net

Comments are off this post!