Cateva Cuvinte despre Gentile Elizabeth cu Adelina Constantinescu

Accesorii

Cateva Cuvinte despre Gentile Elizabeth cu Adelina Constantinescu

13

Povestea Elizabeth a inceput cu mult timp in urma, pe vremea cand abia imi implinisem un vis, acela de a avea propriul salon de coafura… Pasiunea pentru genti “s-a instalat” in adolescenta, cand imi dadeam toate economiile pe ele. Atunci mi-am zis: “Intr-o zi voi avea propria linie de posete!”
Astfel, in luna august a acestui an, la indemnul unui om tare drag sufletului meu, am hotarat sa-mi implinesc si cel de-al doilea vis, pe nume Elizabeth.
“Ceea ce este facut, sa fie cel mai bine facut, din ceea ce s-ar putea face!” – sloganul Elizabeth spune totul despre gentile noastre. Calitatea sta la baza acestor produse, iar pielea si accesoriile sunt atent alese si gandite pentru fiecare model in parte.
In mai putin de doua luni de la infiintare, ne putem mandri cu 6 modele de posete pe care eu le iubesc in acceasi masura si pe care le port cu drag, pe rand, in fiecare zi!
Elizabeth Bags sunt apreciate datorita calitatii exceptionale a pielii, dar si pentru ca se produc intr-un numar limitat, deci posibilitatea de a vedea la o alta persoana acelasi model este infima. Pornind de la ideea ca fiecare model este o investitie de care posesoarea se va bucura o lunga perioada de timp, am creat produse moderne, dar in acelasi timp clasice, si am avut grija sa evitam posibilitatea deteriorarii lor in timp. Fiind produse intr-un numar mic, finisajele lor sunt atent realizate, de aceea nu vei vedea niciodata vreo inchizatoare pusa stramb, vreo ata care atarna sau alte mici imperfectiuni. Desi initial instinctul clientelor este sa ia in considerare in primul rand aspectul, ulterior acestea sunt atente si la astfel de detalii si realizeaza cat de importanta este calitatea pentru noi. Am creat modele diferite, potrivite pentru orice outfit sau eveniment, de la plicuri, genti de marime medie la cele supradimensionate. Pentru a fi cat mai versatile, am ales ca pielea sa fie uni, niciun model avand imprimeu. Trebuie sa recunoastem faptul ca, adesea, o geanta este cea care scoate din anonimat un outfit, conferindu-i originalitate si un aer sofisticat. Da-i unei fete geanta potrivita si va cuceri lumea, nu? Asta ne place sa credem, ca nu cream simple genti, ci ca oferim odata cu acestea incredere si atitudine!
Articol furnizat de Adelina Constantinescu – PR Executive Elisabeth

Your email address will not be published. Required fields are marked *