Laminarea sprancenelor la Diva Academy

Laminarea sprancenelor este un tratament in tendinte, foarte cautat in aceasta perioada, datorita faptului ca permite trasaturilor faciale sa capete un aspect mult mai tanar si mai atragator.

Laminarea sprancenelor este un tratament in tendinte, foarte cautat in aceasta perioada, datorita faptului ca permite trasaturilor faciale sa capete un aspect mult mai tanar si mai atragator. Vorbim despre un tratament ce implica aranjarea sprancenelor rebele, conturarea si definirea lor, acest serviciu fiind un must in materie de beauty. Ochii sunt mult mai expresivi si intreg LOOK-ul e mai intinerit, daca si zona sprancenelor este mai bine conturata. Firele ciufulite si inestetice sunt imblanzite cu aceasta procedura de top.

Odata ce vedetele adopta un aspect natural, cu sprancene mai groase, urmarind linia arcadei, evident si noi toti ne dorim LOOK-uri de revista. Spre deosebire de tatuare si alte proceduri, laminarea sprancenelor confera un aspect tineresc, pastrand naturaletea fetei. Cu cat este mai aproape de forma naturala, cu atat rezultatul va fi unul mai atractiv, fara sa se observe liniile dure de la tatuaj sau micropigmentare. Procedura de laminare a sprancenelor consta in aranjarea si stilizarea firelor de par dezordonate, dar si in regenearea firelor existente.

Laminarea sprancenelor se poate repeta la 4-6 saptamani, in functie de rapiditatea in care cresc firele de par.

Tratamentul dureaza aproximativ 45 de minute, timp in care sunt aplicate o serie de substante naturale, care nu afecteaza pielea sau firul de par. Rezultatul consta intr-un contur natural, cu firele unidirectionale, ca si cum ar fi fost proaspat machiate. Substantele aplicate au compusi naturali, ce nu afecteaza pielea sau firul de par, din contra: il ingroasa si regenereaza!

Inainte de a veni la aceasta procedura nu este recomandata pensarea acasa. Aceasta va fi executata dupa anumite masuratori exacte in cadrul salonului, pentru a preveni deformarea sau asimetriile sprancenelor.

Tratamentul de laminare este indicat atat femeilor, cat si barbatilor. Aranjarea sprancenelor ofera un LOOK mai ingrijit si mai intinerit, luminand fata si zona fruntii. Barbatii, fiind mai predispusi la pilozitate faciala, pot apela cu incredere la acest serviciu. In functie de client, se stabileste care este forma si grosimea indicata pentru sprancene. Laminarea sprancenelor se poate repeta la 4-6 saptamani, in functie de rapiditatea in care cresc firele de par. Intre timp, clientul se poate pensa in salon sau acasa, pe linia definita de estetician, fara sa intre in forma sprancenelor. Procedura poate fi urmata de vopsire.

Text&foto : Rolea Liliana, cosmetician & make-up artist Diva Academy