Lansare Anastasia Beverly Hills la Sephora

Frumusete

Lansare Anastasia Beverly Hills la Sephora

72

In data de 2 septembrie 2016, Anastasia Beverly Hills a lansat Beauty Line exclusiv la Sephora Champs-Elysees. Selectati prin intermediul concursurilor online ale paginii de Facebook apartinand Sephora, partenerii de blog si vblog (Sananas, Babillages, Sandrea26France, Horia) impreuna cu invitatii, au facut selfie-uri cu CEO&founder – Anastasia Soare si au primit autografe, eveniment animat de cateva tutoriale si work shop-uri de profil:

  • Sananas despre contur
  • Capucine de la Babillages despre sprancene: ce trebuie facut si ce nu!
  • Sandrea despre produsele de culoare

anastasia-soare-la-sephora-Champs-Elysees

Transmisa live pe pagina de Facebook Sephora, evenimentul animat de Horia a putut fi urmarit de fanii de pretutindeni.

sananas-Beauty-Line-sephora-cu-anastasia-soare Anastasia-Beverly-Hills-lansare-Beauty-Line-la-Sephora Anastasia-Beverly-Hills-Sephora-Champs-Elysees

Brand-ul international Anastasia Beverly Hills a fost fondat in 1997 de antreprenoarea de origine romana – Anastasia Soare. Inradacinat in stiinta geometriei sacre, compania formuleaza, produce si comercializeaza produse cosmetice de prestigiu pentru o audienta informata si pasionata. ABH a cultivat o relatie unica cu clientii de baza, concentrata pe educatia produsului si capacitatea de reactie in livrarea ultimated polished look, pentru care este cunoscut brand-ul.

Beauty-Line-sephora-cu-anastasia-soare

Anastasia Soare a fost prima care a introdus conceptul de “brow-shaping” in saloanele din SUA, bazat pe metoda patentata “Golden Ratio“. Ea s-a bucurat de apreciere, popularizand acest concept prin intermediul unor persoane publice – dintre cele mai cunoscute: Oprah, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Victoria Beckham, Penelope Cruz, astfel ca, “revolutia spancenelor” initiata de ea, a devenit un reper in istoria frumusetii.


De-a lungul timpului, ganditori precum Pitagora, Leonardo Da Vinci si Albert Einstein au fost de acord ca ochiul uman este codificat pentru recunoasterea Golden Ratio. Acesta este un raport matematic de 1.618 la 1 – in care intregul este mai mare decat suma partilor si ofera cheia pentru gasirea echilibrului, simetriei si frumusetii. Gratie acestui raport, Anastasia Soare a creat o metoda unica de conturare a sprancenelor, respectand aceste principii si creand un set de curbe care se incadreaza perfect si se potrivesc cu orice forma a fetei.

anastasia-soare-si-metoda-golden-ratio

Info: Comunicat de presa Sephora/ Foto: image.net

Comments are off this post!