Lansare TOM FORD Private Eyewear Collection

Accesorii

Lansare TOM FORD Private Eyewear Collection

73

Tom Ford a anuntat lansarea TOM FORD Private Eyewear Collection, o editie speciala de ochelari de soare cu rame optice facute special pentru cunoscatori.

Colectia TOM FORD Private Eyewear Collection cuprinde 11 tipuri de ochelari, aniversand 11 ani de cand Tom Ford produce si ochelari, realizate din materiale ultra premium, produsul final fiind o piesa unica, expresie a calitatii si luxului. Toti ochelarii de soare au lentile fotocromice care se inchid si deschid automat in functie de lumina, ramele avand nuante de verde, albastru sau maro; materialul din care sunt facute ramele este titan japonez, care le ofera un aspect ultra light si un aspect progresiv si elegant.

colectie-ochelari-TOM-FORD-Private-Eyewear-Collection

“Acestea sunt ramele si ochelarii pe care ii port personal si in unele cazuri, schitate doar pentru mine. Aceasta este cu adevarat colectia mea privata. In cele mai multe cazuri, acestea au fost realizate din materiale noi, care nu sunt comune comparativ cu cele comerciale”

a declarat Tom Ford.

colectia-privata-ochelari-TOM-FORD-Private-Eyewear-Collection

Un numar de 5 stiluri de ochelari de soare includ TOM N.2, avand un aer atemporal, facut dintr-un material negru lucios cu dungulite verzi; noul TOM N.8 aviator este rotunjit generos, avand o culoare neagra lucioasa cu lentile fotodromice maro deschis…

Foto:Info: tomford.com 

Comments are off this post!