Lansarea catalogului Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de produs 2015

Media

Lansarea catalogului Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de produs 2015

30

Pe 14 noiembrie lansam catalogul Noptii albe a creatorilor si designerilor de produs 2015

Sambata, pe 14 noiembrie, intre orele 18.00 – 20.00, va asteptam la lansarea catalogului Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de produs 2015, la Pallets (Str. Vasile Stroescu, nr. 40, Bucuresti). Daca esti curios sa descoperi creatorii si designerii care au expus in cadrul evenimentelor din Cluj, Bucuresti si Timisoara, atunci vino sambata sa-ti iei o copie gratuita a catalogului.

Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de produs cuprinde o serie de expozitii de produse de autor – concepute si create de designeri de bijuterie sau mobilier, fashion designeri si artisti plastici. Cele trei nopti albe pe care le-am petrecut impreuna, asezonate cu muzica DJ-lor invitati, au servit si ca o platforma de dialog intre creatori si vizitatorii curiosi.

Ajuns la a patra editie, proiectul initiat de Mihaela Ion si Teodora Vladescu alaturi de echipa Asociatiei Atelierul de Creatie, s-a desfasurat in luna octombrie in Cluj (Centrul de Cultura Urbana – Casino), Bucuresti (Institutul Cultural Roman) si Timisoara (Ambasada). Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de produs este un proiect singular in Romania, care promoveaza design-ul contemporan prin evenimente, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Iar anul acesta, proiectul este finalist la Elle Decoration Romania, puteti sa ne votati aici.

In ultimii patru ani, Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de produs a devenit o platforma activa de networking si inspiratie, dedicata persoanelor creative din Romania. Confirmarea acestui merit a venit si prin includerea proiectului printre finaliste la Gala Societatii Civile, sectiunile Arta si cultura si Impact. Mai mult, voluntarii sai au fost printre finalistii Galei Nationale a Voluntarilor, sectiunea Arta si cultura.

Proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs este organizat de echipa Asociatiei Atelierul de Creatie, organizatie non-profit ce sustine – de mai bine de cinci ani – abordarile alternative de prezentare a design-ului in spatii noi de consum de cultura. Prin implicarea sa activa in dezvoltarea industriei creative, asociatia reuseste sa promoveze valori contemporane ale culturii romanesti.

Hashtag-ul evenimentului: #blanchenuit.

Un proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National.

Proiectul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, 2015 a avut 2 curatoare: Mihaela Ion si Teodora Vladescu, 3 evenimente, 44 de participanti: Andreea Bololoi Jewelry // Abru // Bo3mia // Carter Gear // Daciana Dax // DCD Illustration // Desenat // edit.CUT.paint // F r a n t u r i // Onibon // Ramsmade // Simona Albu Handbags// Ana Marchetanu // Vlad Oana // SANCTI SPIRITVS // dear sender // the MISSION // Inorog // Gabi Toma // AYA concept // oaky // AITO // Carmen Emanuela Popa // UNITE PRIVEE // Ukiscreator // Silva Artis // Ionela Luncanu // Deco-Box // Wood Be Nice// Magic Mint Handmade// Whoabi Sabi // Owlipop // Mr. Musette // Creative Chaos // LUT // Otilia Adam // Atelier Jamais // flow // Crina Marinescu Atelier // Anamaria Pop // OONA Studio // M.O.A. Bijoux // Differenzial Kraft // Linda Szabo, 2 DJ: DJ Never Over si DJ Frunza, peste 11 bloggeri oficiali, 25 de voluntari, 7 fotografi oficiali, 92 de parteneri media locali si nationali si peste 5.000 de vizitatori in toate cele trei orase.

Your email address will not be published. Required fields are marked *