Lectii de Stil cu Laura – Tinuta cu buline

Blog splendida

Lectii de Stil cu Laura – Tinuta cu buline

43

Alunga monotonia zilelor ploioase de toamna cu o tinuta in buline!!!
Toamna este cu siguranta un sezon capricios, astfel ca zilele insorite alterneaza frecvent cu cele in care soarele nu isi face simtita prezenta. Odata cu venirea toamnei, ne confruntam cu un blocaj stilistic atunci cand trebuie sa alegem tinuta pentru o zi ploioasa; cu atat mai mult, atunci cand ne dorim sa fim elegante, gratioase si feminine…

tinuta-cu-buline

Si pentru ca o tinuta de ploaie nu inseamna o tinuta banala, solutia nu sta in alegerea unei pelerine si a unor cizme din cauciuc…poate ca sunt practice, insa nu si feminine sau elegante. Doar pentru ca ploua nu inseamna ca trebuie sa renuntam la piesele feminine preferate. Putem fi elegante si la fel de chic si intr-o zi ploioasa cu ajutorul … bulinelor!!! O umbrela draguta, vesela si feminina, poate fi accesoriul perfect, in plus, poate completa tinuta si va aduce un plus de eleganta si personalitate outfit-ului.
O zi posomorata, cu ploaie, se poate transforma intr-una cu buna dispozitie daca ai cu tine o umbrela pe masura! Iar daca este si cu buline…cu atat mai bine!

tinute-cu-buline-lectii-de-stil-cu-laura

Bulinele sau „polka dots” au fost, sunt si vor fi intotdeauna la moda, indiferent de sezon. Imprimeurile cu buline sunt feminine, vesele, romantice, dar si elegante in acelasi timp, celebreaza feminitatea in stare pura si reprezinta fara doar si poate, un evergreen al modei. Bulinele evoca in mod inevitabil si trecutul. O oarecare nostalgie se asociaza cu bulinele, o fina adiere a anilor ’50 -’60, o reintoarcere catre moda anilor apusi, un stil nemuritor, de fiecare data elegant si feminin …

lectii-de-stil-cu-laura-tinuta-cu-buline

Pentru o astfel de aparitie – in stil clasic dar cu un usor aer retro, o rochie cu buline este alegerea perfecta! Cu atat mai mult, cand este vorba despre clasica combinatie alb-negru, cu care nu vei da gres niciodata. Poti fi eleganta, simpla si sofisticata in acelasi timp, totul tine de accesorizare.
Asadar, alunga monotonia zilelor ploioase de toamna, cu eleganta, feminitate si stil!

P.S. Si nu uita, indiferent ce ai purta, fii mereu sigura pe tine, pentru ca moda este si despre atitudine!

`Eleganta nu consta asa mult in imbracaminte, ci in modul de a o purta`

Honore Balzac

Fotograf : Jayson Kibbler
Model si Fashionblogger : Laura Veronica Sima
Fashion blog : laurafashionblog.wordpress.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *