Lenjerie 2017. Principalele tendinte

Tendinte&Stil

Lenjerie 2017. Principalele tendinte

52

Lenjeria joaca un rol foarte important in viata femeii moderne, la fel ca hainele si accesoriile, tendintele 2017 fiind destul de ofertante ca diversitate. Pe de alta parte, nu este acel segment din industria modei in care designerii pot inova foarte mult sau aduce elemente noi care sa ne surprinda in mod deosebit.

Feminitatea

Feminitatea este tendinta care domina 2017, alegerea perfecta in ceea ce priveste lenjeria continand dantela, ghipura, plasa foarte fina. Nuantele nu trebuie sa fie foarte luminoase si sunt indicate a fi folosite margele, butoni, pietre.

Stilul clasic

Acest stil este de neinlocuit, fapt aplicabil si in tendintele din 2017 in ceea ce priveste lenjeria feminina. Recomandate pentru acest sezon, sunt sutienele avand efectul de push up decorat cu pietre – lenjeria perfecta pentru zi.

Lenjeria din culori deschise si luminoase

O alta tendinta a lenjeriei 2017 sunt culorile luminoase, care se reunesc intr-o singura imagine impreuna cu corpul, cele mai populare fiind nuantele bej, aurii, lapte, care nu ies in evidenta avand ca fundal pielea.

Talia inalta

Talia inalta revine in tendintele din 2017 in ceea ce priveste lenjeria feminina, mai ales ca se urmareste scoaterea in evidenta a hainelor de zi cu zi, care sunt comode si care abia acum, pot arata mai bine pe noi.

Lenjeria fara bariere

Lenjeria fara prea multe bariere este inclusa in tendintele acestui sezon, materialele translucide sau din plasa fiind cele care dau tonul. Aceasta lenjerie este cea mai potrivita pentru momentele romantice sau speciale, chilotii tanga decorati cu pietre sau ghipura in dungi, fiind cele mai potrivite pentru 2017.

Lenjeria de corp transparenta

Una din tendintele sezonului 2017, impresioneaza prin franchete si nu isi doreste sa fie super sexi, ci sa devina o lenjerie purtabila zilnic.

Bustiera

In tendinte din 2016, bustierele raman si in acest sezon in prim plan, fiind o prelungire a sutienului sau un semi tricou. Pot fi purtate ca lenjerie de corp, iar in combinatie cu chiloteii sau pantalonasii se pot transforma in pijamale.

Neglijeurile

Neglijeurile, camasile si cam tot ce poarta o femeie prin casa sunt o necesitate in acest sezon; foarte femine, sexi, jucause, ele se remarca in 2017 prin diversitate. Puteti alege orice sutien sau chilotei, tricouri modeste, seturi transparente, ramanand elegante si la moda in acelasi timp.

Comments are off this post!