Li-Ning toamna-iarna 2020 intr-un spectacol impresionant

Li-Ning toamna-iarna 2020 - propune o noua compozitie de imbracaminte sportiva si croitorie si trecut si viitor.

Li-Ning toamna-iarna 2020 – propune o noua compozitie de imbracaminte sportiva si croitorie si trecut si viitor – un aspect hibrid cu puncte de referinta multiple care raman in continuu dialog. Colectia isi are originea intr-o imagine Li, fondatorul brandului si medaliat de aur olimpic, purtand un costum la spectacolul sezonului trecut. Viziunea unui sportiv campion in croitoria relaxata, inspira abordarea lui Li-Ning: aplicarea tehnicilor de croitorie clasica stilurilor iconice, derivate din sport, vazute printr-o lentila estetica viitor-trecut. Aceasta gama de imbracaminte, incaltaminte si accesorii este un produs al cautarii de trei ani a lui Li-Ning de a defini garderoba pentru maine.

Cea de-a 30-a aniversare a marcii pune in miscare o serie indelungata de noi colaborari si asociatii din lumea modei si a artei contemporane, cea din urma fiind reprezentata in patronatul lui Li-Ning, de trei ani, incepand din ianuarie 2020, in faimoasa institutie culturala Centrul Pompidou din Paris. Cu accent pe performanta live, programul urmareste sa cristalizeze credinta partajata a partenerilor in natura unificatoare a experientei si a puterii artei in crearea schimbului.

Spectacolul Li-Ning toamna-iarna 2020 inaugureaza parteneriatele, folosind galeriile extinse ale locatiei pentru dezvaluirea aceastei colectii aniversare speciale. Pentru spectacol, Li-Ning creeaza efectul unui peisaj urban 3-D schimbator – Pompidou iluminat intr-o grila asemanatoare matricei, construita din schele, ecrane cu LED-uri neon pixelate si monitoare care afiseaza continut pe 8 biti, ce aminteste de anii ’80. Oaspeti printre care Jackie Chan, Li Ning, Dwyane Wade, Gabrielle Union, Stefano Pilati, MJ Harper si Honey Dijon au participat la acest afisaj epic, in care modelele au mers in Pompidou.

Spectacolul s-a deschis cu o previzualizare a inca un parteneriat: o colaborare de design cu artistul martial iconic si actorul Jackie Chan. Colectia are 10 LOOK-uri alb-negru futuristice, care combina elementele de design inspirate de Kung-Fu cu utilitatea si militarul.

Foto&info: image.net