LinIE de IE Clothing

LinIE este colectia capsula lansata de brandul romanesc IE Clothing si inspirata din portul traditional romanesc.

LinIE este colectia capsula lansata de brandul romanesc IE Clothing si inspirata din portul traditional romanesc.

  • O noua colectie a fost lansata de brandul IE Clothing, sub semnatura cofondatoarelor Iulia Ghenea si Emilia Tudoran, absolvente ale Universitatii de Arta din Bucuresti;
  • Colectia LinIE propune o abordare diferita fata de cea cu care brandul si-a obisnuit deja clientii, punand in valoare elementele traditionale prin creatii vestimentare in culori vii, vibrante sau pastelate, cu un impact vizual puternic;
  • Toate piesele sunt lucrate manual, calitatea produselor fiind observata in finisajele meticulos realizate cu broderii sofisticate si insertii de perle;
  • Brandul IE Clothing este prezent pe piata de design vestimentar de peste 6 ani.

Bucuresti, 5 August 2020. IE Clothing, brandul vestimentar romanesc construit de Iulia Ghenea si Emilia Tudoran, lanseaza in luna aceasta o noua colectie capsula cu piese inspirate din elemente traditionale de design din diferite regiuni, precum Vrancea, Oas si Maramures. Pana in prezent, IE Clothing a lansat 6 colectii inedite, ale caror piese vestimentare inspira eleganta si rafinament, pastrand totodata aerul traditional de altadata.

Brandul IE Clothing a luat nastere din pasiunea comuna pentru moda si dragostea pentru traditii celor doua absolvente ale Universitatii Nationale de Arta din Bucuresti. Pasiunea pentru moda si traditie a inceput inca din copilarie, Iulia crescand intr-o familie care isi desfasura activitatea in domeniul confectiilor, in timp ce Emilia a mostenit talentul, pasiunea pentru desen si dorinta de a cunoaste universul creatiei de la bunicul ei.

Acest proiect de suflet este modalitatea noastra de a nu lasa o identitate unica si valoroasa, a unui popor, a neamului nostru, sa piara. Incercam prin viziunea noastra sa readucem in garderoba sexului frumos, piese vestimentare unice, parfumate cu eleganta si accesorizate cu o feminitate incurabila, dar pastrand un aer de traditie reincarnata.

ne-a povestit Iulia Ghenea, Cofondator IE Clothing.

Noua colectie, LinIE, a fost conceputa pornind de la zone de inspiratie din diferite regiuni, unde s-au adaugat unele dintre cele mai importante valori ale brandului, precum dragostea pentru traditie, unicitatea si calitatea superioara a produselor. Ceea ce o diferentiaza de celelalte colectii poate fi vizibil in linia cromatica, prin renuntarea la nuantele neutre si inlocuirea acestora cu o paleta larga de culori care cuprinde atat nuantele pastel, cat si pe cele puternice si electrizante.

Colectia LinIE a venit din dorinta de a da putina culoare proiectului. LinIE reprezinta o colectie capsula cu cateva piese-vedeta ale brandului transpuse in culori pastel pentru femeile romantice si visatoare, dar si culori puternice pentru femeile indraznete si nonconformiste. LinIE reprezinta o trecere lina = Lin, a noastra = IE, de la monocromia initiala, la pastel si pana la culoare vibranta.

a declarat Iulia Ghenea, Cofondator IE Clothing.

Noua colectie a fost realizata cu atentie de echipa din spatele brandului IE Clothing, care isi doreste sa ofere clientelor o experienta unica, moderna si autentica. Accesorizarea pieselor vestimentare presupune zeci de ore de munca meticuloasa, totul fiind dus la rang de arta.

Atunci cand vorbim de margele, perle si accesorizare, ne referim la dorinta echipei noastre de a livra calitate. Daca trebuie sa calculam fiecare pas in parte in realizarea unei piese vestimentare, incepem cu realizarea tiparului, fie el standard sau realizat pe masurile clientului, urmat de croirea materialului cu atentia necesara la rezervele lasate sau lungimile stabilite. Un alt pas important in calitatea produsului este realizarea finisajelor la standarde inalte, urmat de o accesorizare meticuloasa si abia apoi manualitatea, pasiunea si rabdarea de care dau dovada oamenii talentati si bine antrenati.

ne-a marturisit Emilia Tudoran, Cofondator IE Clothing.

Colectia LinIE este si a fost o provocare, intrucat abordarea cromatica este cu totul noua. Totusi, tinand cont ca povestea brandului IE Clothing inca se scrie, LinIE are sanse foarte mari sa depaseasca asteptarile si sa devina o colectie capsula de succes.

Produsele colectiei sunt deja disponibile pe site-ul oficial https://ie-clothing.com/, precum si in showroom, loc unde clientii se pot bucura de experienta achizitionarii unor piese personalizate, facute in functie de gusturile si dimensiunile lor.

Despre IE Clothing

IE Clothing este un brand romanesc de articole vestimentare inspirate din portul traditional, nascut in anul 2014 din dorinta de a aduce in actualitate valorile si originile culturii romanesti. Emilia Tudoran si Iulia Ghenea, cofondatoare ale acestui brand, si-au dorit sa imbine pasiunea pentru moda si dragostea pentru traditie intr-un proiect de suflet, care sa surprinda si sa se concretizeze in piese vestimentare spectaculoase, un melanj intre elemente haute couture si de traditie. In prezent, acestea se pot comanda din magazinul online sau pot fi vizualizate si cumparate fizic in showroom-ul din Bucuresti.