Liniste si relaxare in dormitorul tau

Stil de viata

Liniste si relaxare in dormitorul tau

20

Opreste-te sa numeri oitele cand vrei sa dormi, cel mai probabil le stii numarul pe de rost, asa ca, tine cont de sfaturile de mai jos, pentru a-ti transforma camera intr-o oaza de liniste si relaxare!

  1. Un rol foarte important in camera este culoarea, astfel ca trebuie sa gasesti culori care calmeaza! Mergi pe culori neutre, gri soft sau nuante mute.
  2. Daca esti o mare iubitoare de culori, adauga maxim 1 – 2 nuante!
  3. Investeste in lenjerii de pat! Este un sentiment placut ori de cat ori o schimbi, poti face nenumarate combinatii de culori pana la rangul de lux.
  4. Adauga elemente ale naturii in dormitor, elemente de artwork avand subiecte ca cerul, marea, padurea. Nu exagera insa cu mai mult de doua astfel de elemente!
  5. Leaga prietenii cu persoane care au plante in casa! De regula, acestia aduc energie pozitiva, iar daca vei fi tentata sa iti cumperi si tu o planta, esti libera sa o faci!
  6. Lumina puternica in casa arata foarte bine, iti poate scoate in evidenta aranjamentul interior, dar, ar trebui sa gandesti practic! Investeste intr-un dispozitiv care poate regla intensitatea luminii, foarte importanta cand vrei sa citesti sau vrei sa te relaxezi dupa o zi obositoare.
  7. Folositi regula de trei pe noptiera! Cu cat este mai putin dezordine, cu atat vei avea un sentiment de calm si relaxare! Dezordinea iti da o stare de iritabilitate!
  8. Foloseste doar un singur parfum pentru camera ta! Reusind sa gasesti o asociere intre camera si un parfum care se potriveste, vei avea instantaneu parte de un loc relaxant, dupa o zi agitata.
  9. Daca esti o iubitare de reviste, tine-le departe de pat, pune-le una peste alta cu muchiile inspre camera si aseaza o planta sau o lumanare peste ele pentru a minimiza senzatia de dezordine pe care o pot da.
  10. Adauga pernute moi si texturi usoare si primitoare pe pat, cum ar fi catifeaua sau lana.

Esti dependent de internet sau gadgeturi? Afla AICI cum sa te DETOXIFIEZI DIGITAL!

Comments are off this post!