Little Miss Galaxy 2019

Maria Cristina Flacau in varsta de 12 ani a devenit Little Miss Galaxy.

Romanca Maria Cristina Flacau in varsta de 12 ani a devenit Little Miss Galaxy. Concursul Little Miss & Mister Galaxy se tine in Bulgaria, Bansko, de 11 ani.

Incepand cu 2017 si Romania si-a trimis anual cei mai buni si mai frumosi copii. In 2017 si 2018 Romania s-a mandrit cu Grand Prix-ul la baieti, iar anul acesta, mai exact acum cateva zile, titlul de Little miss Galaxy a fost adjudecat in premiera de o romanca, in varsta de 12 ani, pe nume Maria Cristina Flacau. Aceasta a trecut printr-o saptamana de probe care au constat in Fashion show, Talent show, Art costume Winter Kingdom show, Evening Wear, interviu cu juriul si prezentarea costumului national. In spatiul public, o gasiti ca Maya Rose si trebuie sa stiti despre ea ca a fost invitata ca model la New York Fashion Week in Februarie 2019, la International kids Fashion Week in Sankt Petersburg in 2018, European kids Fashion Week Milano si Paris. In plus, activeaza ca si cantareata si o gasiti cu videoclipuri oficiale pe YouTube.

Delegatia Romaniei, condusa de Catalina Buzdun, in calitate de Director National, s-a intors cu 6 titluri acasa, din care 3 de Grand Prix Talent (Maria Flacau, Darius Tomescu si Adrian Margean) si alte 3 titluri internationale – Victoria Golici – Group Winner si Alexandra Moisa impreuna cu Melissa Petre – Princess Galaxy.

Sunt foarte mandra de ei toti, indiferent de premii. Eu le spun tot timpul ca ne masuram activitatea in numarul de amintiri si experiente frumoase, nu in numarul de trofee sau coroane castigate. E un parteneriat intre acesti copii, trainerii lor de la It kids, eu ca manager si parintii lor. Fiecare ne cunoastem locul si meritele. Incercam tot timpul sa ne autodepasim, nu va imaginati ca e simplu ce fac ei! Imaginati-va un copil de doar 5 ani ca Victoria Golici, sa stea cate 4-6 ore pe zi la repetitii, sa asculte indicatiile coregrafilor, sa le respecte si sa le si aminteasca atunci cand toate luminile sunt pe ea! E un efort enorm, constant, pentru toti. Suntem o echipa si ne sustinem neconditionat, ne bucuram pentru fiecare in parte. Cand pierdem, o facem cu gratie, cand castigam, o facem cu mandrie!

relateaza Catalina Buzdun.

Felicitam copiii si le dorim mult succes in continuare!

Foto : FB oficial Little miss Galaxy