Louis Vuitton a Prezentat Colectia Ready to Wear Primavara Vara 2015 in Cadrul Paris Fashion Week

Tendinte&Stil

Louis Vuitton a Prezentat Colectia Ready to Wear Primavara Vara 2015 in Cadrul Paris Fashion Week

33

In cadrul Saptamanei Modei de la Paris, Louis Vuitton a prezentat colectia ready to wear primavara vara 2015, intr-un spectacol care a avut multe efecte si in care spectatorii nu au fost dezamagiti de vestimentatiile directorului de creatie Nicolas Ghesquière.

          Colectia Louis Vuitton primavara vara 2015 a imbinat influentele anilor ’70 cu idei futuriste, texturi si materiale care se potriveau perfect. A fost folosita multa piele, bumbacul, matasea, sifonul, catifeaua, dantela, tesaturi lucioase, iar culorile dominante au oscilat intre verde, visiniu, gri, alb, negru, albastru. Au fost folosite de asemenea pene, benzi din piele, fermoare, printuri indraznete, motive florale si animale salbatice, arta contemporana.
Au fost vazute de asemenea in aceasta colectie primavara vara Louis Vuitton 2015, fuste elegante in diferite tesaturi si culori, pantaloni denim, geci, fuste si pantaloni pana la genunchi, accesorii din piele cu influente sportive si avand motive futuriste, cizme din piele moderne, dar si iconicele genti de mana in diferite dimensiuni, forme si culori.

Comments are off this post!