Lucruri de facut pentru nunta ta

Se apropie ziua cea mare si cel mai probabil sunt multe lucruri de facut pentru nunta ta, dar vrei sa fie una deosebita.

Se apropie ziua cea mare si cel mai probabil sunt multe lucruri de facut pentru nunta ta, dar vrei sa fie una deosebita, atat pentru tine cat si pentru cei care vor participa! Iata in continuare cateva sfaturi, care chiar te pot ajuta sa obtii ceea ce iti doresti!


baloane

Transforma-ti spatiul de nunta printr-o alternativa deosebita! Creati ghirlande din baloane mici si mari si suspendati-le deasupra meselor, pentru a da clasicului, un aspect jucaus.

Costum mire

Evolutia si libertatea de astazi in privinta hainelor, ne dau voie sa ne debarasam de anumite concepte clasice, astfel ca si mirii pot opta pentru alternative in detrimentul griului, negrului sau albastrului. Poti merge pe un burgundy, verde inchis, mov prafuit, iar daca vrei totusi sa pastrezi si o nota clasica, foloseste aceste culori doar la sacou!

Buchete flori atipice

Daca vrei sa dai o nota minimalista ceremoniei sau pur si simplu vrei ceva mai simplist, poti merge pe buchete de flori, formate … dintr-o singura floare! Opteza pentru o tulpina sculpturala, cum ar fi o frunza tropicala supradimensionata sau o floare bogata, cum ar fi un bujor sau o dalie, pentru un efect maxim.

Reintoarcere catre culoare

Ultima perioada a fost a culorilor neutre, dar acum mirii se inspira din culorile bijuteriilor si se se joaca cu imprimeurile, cele florale fiind acum la moda. Alege o paleta care va reprezinta nunta, personalitatea si vibratia specifica voua.

Petrecerea reimaginata

Cine a spus ca trebuie sa aveti la nunta doar cavaleri si domnisoare de onoare? Daca aveti rude pe care le iubiti foarte mult sau fata de care aveti un respect deosebit, fie ca e unchi, matusa, bunica, le puteti propune sa faca parte din alaiul vostru.

Artist

Chiar daca de multe ori se dovedeste a fi mai costisitor, un artist poate fi sarea si piperul unei petreceri, atat prin animarea atmosferei, cat si prin repertoriul abordat. Daca este mai cunoscut, invitatii pot avea amintiri frumoase cu el, prin intermediul selfiurilor si a fotografiilor.

Manecile rochiei de mireasa

Maneci clopot, cape, dantela – toate s-au regasit in majoritatea prezentarilor de moda pentru rochiile de mireasa ale acestui sezon, primele remarcandu-se in mod deosebit. Asa ca, de ce sa nu fii in trend si sa stralucesti cu aceasta tendinta ultra magulitoare si feminina?

Flori albe

Simplitatea si combinatia dintre florile albe si mici, sunt ideale pentru acest eveniment. Simbolizand renasterea, fac pereche perfecta cu coronitele din flori si alte mici accesorii de par.

Celelalte cele mai importante persoane

Esti mireasa, te bucuri de cea mai fericita zi din viata si esti cu ochii pe una din vedetele petrecerii: sotul tau! Cu toate astea, pana in momentul de fata si chiar si dupa aceasta petrecere, exista si alte persoane foarte importante: parintii, fratele, sora, prietena cea mai apropiata! Stai si pe langa ei si vorbeste cu fotograful sa surprinda cele mai frumoase reactii ale lor, impreuna cu tine!

Atmosfera de cocktail

A renunta la scaunele clasice sau a avea o combinatie intre acestea si scaune mai putin pretentioase, impreuna cu un aranjament care sa determine invitatii sa stea mai mult in picioare, face din eveniment, unul mult mai interactiv, in care, cei prezenti pot vorbi mai mult, se pot cunoaste, se pot crea diverse legaturi. Iar atmosfera, mult mai destinsa si distractiva!

Timpul reorganizat

De multe ori vrem sa fim altfel si incalcam regulile … de ce nu am face-o si acum si am schimba putin desfasurarea evenimentelor? Anumite cupluri pot organiza oficialitatile vineri si se pot bucura de petrecere sambata, altele pot opta pentru o petrecere cocktail inaintea ceremoniei oficiale.

Altfel de altar

Schimbati clasicul altar si incercati un prietenos altar de forma circulara. Impodobiti-l cu flori, stati sub el, spuneti-va ‘DA’ si bucurati-va de clipele de moment, dar si de cele viitoare, mai ales ca cercurile simbolizeaza eternitatea.