Lucruri despre tine, dezvaluite de vise

Stil de viata

Lucruri despre tine, dezvaluite de vise

25

Ramase inca la stadiul de mister, visele surprind si fascineaza de multe ori, atat prin faptul ca dezvaluie lucruri personale, cat si prin faptul ca ‘prezic’ viitorul sau iti ofera posibilitatea sa te ‘intalnesti cu cei dragi.


Cat esti de creativ
Persoanele creative, viseaza in mod normal lucruri neobisnuite (mai putin locul de munca si casa), cum ar fi depasirea obstacolelor in natura si o anumita neputinta in a le depasi.

Daca ai o problema cardiaca
Persoanele care au cosmaruri in timpul noptii, pot avea batai intense ale inimii sau dureri in piept, comparativ cu cei care nu le au, conform unor studii pe adulti in varsta. Aceasta poate fi o consecinta a problemelor de inima, ceea ce face dificil respiratul pe timp de noapte.

Daca eviti ceva
Daca ai visat ca esti urmarit de cineva strain, de un monstru infricosator sau poate un val mare de apa, acest lucru poate insemna ca ti-e frica sa te confrunti cu o situatie din viata ta. Gandeste-te care este problema reala, fie ca e vorba de o persoana anume, o emotie sau situatie!

Cat de repede iti revii dupa divort
Persoanele divortate care au vise lungi, dramatice despre vechea relatie, au sanse sa isi revina mai repede daca sunt singuri. Visurile in general, ajuta oamenii sa treaca mai usor peste anumite traume.

Cauti raspunuri la interbari mari
Adultii care participa la slujbe religioase in mod frecvent, isi pot aminti mai putine vise, comparativ cu cei nereligiosi. Daca nu te bazezi pe religie sa gasesti raspunsuri la intrebari despre viata, visele pot deveni o sursa de intelegere.

Daca esti dependent de munca
Personalitatile de tip A tind sa aiba vise mai tulburatoare, decat cei mai linistiti. Cei care pun presiune pe ei, au mari sanse ca stresul sa se manifeste si prin vise.

Renuntatul la fumat
Un studiu a aratat ca atunci cand visezi mai mult despre fumat, te simti vinovat pentru aceasta si aceasta vina este asociata cu caderi – in cele mai multe dintre cazuri. Acest lucru inseamna ca ai sanse sa te lasi de fumat!

Risc de Parkinson
Mai bine de 90% dintre persoanele care manifesta violenta in vise: pumni, lovituri, strigate, pot dezvolta boala Parkinson; acest comportament poate indica tulburari de somn rem – un semn precoce al bolii.

Cand esti deprimat
Cei care sunt deprimati, incep sa viseze mult mai devreme decat ceilalti, cam la aproape 45 de minute dupa ce au adormit, comparativ cu 90 de minute in mod normal.

Apropierea de moarte
Cu cat o persona este mai aproape sa moara, ea ii viseaza pe cei care i-a iubit si care sunt decedati.

Tipurile de medicamentatii
Anumite medicamentatii (antidepresive, antibiotice, statine, antihistaminice) sunt cunoscute ca provoaca vise tulburatoare.

Comments are off this post!