Luiza Ganea

Brand

Luiza Ganea

Ideile originale sunt puse in practica cu multa pasiune ...
641

Luiza Ganea este tanar designer vestimentar roman, care a pus bazele unui atelier de creatie vestimentara, diferit de majoritatea celor care deja exista pe piata romaneasca. Ea proiecteaza, produce si vinde colectii ce cuprind tinute de zi, de seara si tinute de gala. Ideile originale sunt puse in practica cu multa pasiune, realizand astfel, tinute de o calitate si un design desavarsit, hand-made, din tesaturi naturale, create pe dimensiunile clientelor.

Luiza spune ca se diferentiaza de ceilalti creatori de moda, oferindu-i fiecarui client un minim de 30 de minute – in care sa ii schiteze tinuta mult visata, in functie de ceea ce i-ar veni cel mai bine, oferindu-i posibilitati multiple.

Sunt multe cliente care imi trec pragul atelierului si nu au nici o idee despre cum ar dori sa arate rochia pe care vor sa o poarte la un anumit eveniment. Noi trebuie efectiv sa cream un model special pentru ea, in acele cateva zeci de minute pe care le petrecem impreuna, tinand cont de preferintele ei, dar si de anatomia corpului.

Multe dintre produse sunt modele unicat, lucrate manual, ceea ce face tinuta valoroasa, iar femeia ce o poarta, speciala.

Daniela Sala imbracata in tinuta marca Luiza Ganea

Fie ca produce tinute casual sau tinute elegante, incearca sa creeeze de fiecare data imaginea unei femei rafinate, dar in acelasi timp o femeie care se simte bine in pielea ei si mai ales – in tinuta pe care o poarta. Luiza Ganea a colaborat pana in prezent, cu persoane renumite din showbiz-ul autohton precum: Catalina Ponor, Carmen Bruma, Daniela Sala, Oana Radu, Bianca Sarbu, Xonia, Simona Nae, Alessia.

Material realizat de Daniela Sala

Comments are off this post!