Machiaj 2021 2022. Cum ne machiem in sezonul rece?

Cele mai importante tendinte machiaj 2021 2022 au surprins si au adus emotie, stilurile specifice fiecarei capitale a modei aratand ca pasiunea pentru frumos nu dispare indiferent de situatia globala.

Cele mai importante tendinte machiaj 2021 2022 au surprins si au adus emotie, stilurile specifice fiecarei capitale a modei aratand ca pasiunea pentru frumos nu dispare indiferent de situatia globala. Au fost vazute machiaje fermecatoare, distractive, flirtante, care au contrastat cu cele minimaliste, dar toate s-au bucurat de atentia publicului, aducand elemente deosebite si facand din machiajul acestui sezon, unul extrem de interesant.

No makeup makeup

Frumusetea naturala fara prea mult efort castiga tot mai mult teren si se afla pe podiumul celor mai importante tendinte machiaj 2021 2022. Un ten inviorat cu aspect natural este tot ceea ce isi doresc multe femei, tocmai de aceea multe case de moda l-au promovat fie prin LOOK-uri naturale, machiaje abia vizibile sau variante naturale luxoase ale tenului.

Frumusetea naturala fara prea mult efort castiga tot mai mult teren si se afla pe podiumul celor mai importante tendinte machiaj 2021 2022.
Emporio Armani

Sprancenele de sapun

O tendinta “new entry” care a intrat foarte repede in topul celor mai importante tendinte machiaj 2021 2022, popularizata mult pe TikTok si adorata pentru aspectul neted al sprancenelor, usor periate. Bucura-te de aceasta tendinta in acest sezon, promovata de multe nume mari din moda si usor de realizat, folosind doar … sapunul!

O tendinta “new entry” care a intrat foarte repede in topul celor mai importante tendinte machiaj 2021 2022, popularizata mult
Jason Wu

Buze rosii

Rujul rosu foarte indraznet se afla intre principalele tendinte machiaj 2021 2022, completand aspectul impreuna cu unghiile. Iar daca masca o lasam putin deoparte, trebuie sa iesim in prim plan intr-un mod cat mai percutant, fie ca folosim balsam, luciu, diverse nuante.

Rujul rosu foarte indraznet se afla intre principalele tendinte machiaj 2021 2022, completand aspectul impreuna cu unghiile.
Vivienne Westood

Buze naturale

In contrast cu buzele rosii, multi designeri au preferat un aspect natural sau au compensat gura prin machiajul indraznet in zona ochilor. Au fost vazute multe buze nude lucioase gata de sarutat, buze cu aspect de plinatate; nu ai de facut decat sa pui putin de buze si gata: esti in tendinte!

Laura Biagiotti

Fard de ochi stralucitor

Pentru a-si lua revansa fata de perioada inactiva si pasnica din timpul pandemiei, multe case de moda au incercat sa compenseze cu multa stralucire, iar fardul de pleoape nu a fost lasat deoparte. Aspectul machiajului a fost o fuziune intre feminin si masculin, intre farduri metalice si pasteluri frumoase. Indiferent ca stralucesti cu auriu, argintiu sau bronz, orice este potrivit pentru acest sezon!

Prada

Smokey eyes

Un stil de machiaj prezent in fiecare sezon rece sau cald, prezent si in tendintele de machiaj 2021 2022, un LOOK la fel de iconic ca tendintele anilor 1920. In acest sezon, smokey eyes este destinat in mod deosebit serilor de iesit sau noptilor de club, in variante delicioase de negru sau maro.

Un stil de machiaj prezent in fiecare sezon rece sau cald, prezent si in tendintele de machiaj 2021 2022, un LOOK la fel de iconic ca tendintele anilor 1920.
Chanel

Cerneala

Multi designeri sugereaza renuntarea la creionul negru pentru aripi in scopul adoptarii unui LOOK grunge pur negru si fie ca optezi pentru ochi fumurii sau un aspect complet, esti in tendintele sezonului rece 2021 2022. Si chiar daca este un stil parizian, multi desigenri prezenti in celelalte capitale ale modei au folosit negrul pentru LOOK-uri unice.

Givenchy

Autocolantele

Pentru ca fiecare dintre noi am iubit copilaria, poate ca nu ar fi rau sa mai facem o incursiune in perioada in care aveam doar cativa ani, prin intermediul autocolantelor. O tendinta machiaj 2021 2022 in care au fost vazute pietre pe tenul modelelor sau flori sub ochi, aspectul distractiv fiind completat in anumite cazuri si prin ornarea bratelor cu anumite elemente stralucitoare (fluturi).

O tendinta machiaj 2021 2022 in care au fost vazute pietre pe tenul modelelor sau flori sub ochi,.
Bora Aksu

Abstract

Creativitatea makeup artistilor a avut de castigat in perioada pandemica, popularitatea machiajelor abstracte regasindu-se atat in retelele sociale si mai departe, formand una din cele mai interesante tendinte machiaj 2021 2022. S-au remarcat liniile groase, detaliile abstracte, fardurile de ochi monocromatice, colorate, cu aripi, s-a folosit cerneala neagra.

popularitatea machiajelor abstracte regasindu-se atat in retelele sociale si mai departe, formand una din cele mai interesante tendinte machiaj 2021 2022.
Anna Sui

Liliacul

Bogata si luxoasa, poate una din cele mai potrivite culori vibrante pentru acest sezon, liliacul ocupa un loc meritat printre cele mai importante tendinte machiaj 2021 2022. Au fost vazute jocuri cu aceasta culoare in privinta fardurilor de la ochi, strasuri adaugate pe aceasta frumoasa nuanta sau doar culoarea adaugata si … cam atat.

Bogata si luxoasa, poate una din cele mai potrivite culori vibrante pentru acest sezon, liliacul ocupa un loc meritat printre cele mai importante tendinte machiaj 2021 2022.
Giambattista Valli