Machiaj doar cu mana!

Chiar daca piata in ceea ce priveste produsele de machiaj si instrumentele folosite este cat se poate de variata, complexa si atragatoare, avem si varianta folosirii mainii, la propriu.

Chiar daca piata in ceea ce priveste produsele de machiaj si instrumentele folosite este cat se poate de variata, complexa si atragatoare, avem si varianta folosirii mainii, la propriu. Cu riscul de a ne murdari putin pe mana, putem incerca sa ne facem un machiaj cat se poate de ‘direct’ sau putem combina instrumentele de makeup cu partile mainii!


Degetul mic este utilizabil pentru accentuarea interiorului ochilor. Introdu degetelul intr-un fard de ochi de nuanta inchisa stralucitoare sau nuanta deschisa, si roteste-l intr-o singura directie in colturile interioare ale ochilor. Vei avea un aspect clar, de trezire instantanee.

Degetul inelar este folosit pentru aplicarea anticearcanului sub ochi. Acest deget se misca mai greu singur, facandu-l perfect pentru aplicarea unei presiuni usoare, astfel ca nu exista pericolul sa traga pielea delicata din jurul ochilor.

Degetul mijlociu pentru blush! Apasa cu degetul de la tample la pometi, pentru o culoare naturala. Degetul din mijloc este cel mai lung de la mana, astfel ca celelalte degete care-l inconjoara, nu vor ‘interveni’ fara voia ta pentru a-ti strica munca.

Degetul aratator este ideal pentru a adauga culoare buzelor, facandu-l alegerea perfecta mai ales atunci cand trebuie pus produsul pe buza de jos. Pentru mai multa precizie in privinta buzei superioare, trebuie folosita suprafata mica a buriculului degetului.

Degetul mare este ideal pentru fardul de ochi. Apasa cu fiecare deget in pigment, apoi mergi pe pleoapa opusa, astfel incat varfurile degetelor sa se indrepte catre coltul interior al ochiului, lasand culoarea sa se imprastie.

Partea inferioara a degetului mare este ideala pentru contur, fiind ca un sablon pentru definirea fetei. Aplica bronzer pe toata aceasta parte si apasa in scobitura obrazului! Repeta acest proces deasupra obrazului, dar avand de aceasta data, iluminator!