Machiaj in viteza

Frumusete

Machiaj in viteza

19

In fiecare zi e prea dimineata cand ne trezim si niciodata nu ne ajunge timpul: nici pentru machiaj, nici sa luam micul dejun si chiar ratam cafeaua ! In ceea ce priveste machiajul, pana sa ajungem la birou, avem posibilitatea sa-l facem in mijloacele de transport, iar cand ajungem la serviciu sa aratam perfect! In functie de mijlocul de transport, iata cateva sugestii importante ale unui machiaj facut in viteza, aplicabile in multe situatii!

In autobuz

Mergi pe o crema CC cu SPF care corecteaza si unifica, asa ca, poti sari peste corector! Apoi, foloseste o baza de machiaj cushion: doar apasa si gata! Bonus: are oglinda, nu curge, nu trebuiesc folosite varfurile degetelor si o poti aplica fara probleme cand esti alaturi de cineva! Pentru buze, foloseste un gloss care este mai mult ca perfect; daca doresti doar putina culoare, mergi pe un balsam colorat care hidrateaza si protejeaza in acelasi timp.

In taxi

Nimic nu te face sa arati gata machiata decat putina culoare in obraji! Poti trisa putin oferind stralucire obrajilor si nu ai nevoie de perii specifice. Daca tot esti aici, poti adauga si pe buze pentru o culoare de baza frumoasa! Mai mult, nu ai scuze ca nu ai sprancenele aranjate asa ca, folosind un gel nuantator, ai posibilitatea sa ti le aranjezi, fara sa privesti in oglinda!

In tren

Daca vrei sa aplici eyeliner in timp ce mergi, chiar si in tren, e destul de greu: ar trebui sa ai mana destul de stabila! Foloseste o crema de ochi pentru culoarea si conturul ochilor, dar si pentru a le putea amesteca usor, daca exista miscari bruste. Foloseste-ti degetele pentru formula cremoasa, iar daca folosesti o nuanta luminoasa, adauga si la tample! Pentru a minimiza problemele cauzate de rimel, aplica doar putin pe varfurile genelor, avand in continuare lungime.

Comments are off this post!