Machiaj mireasa 2016

De ce este atat de important machiajul de mireasa …

Tendintele anului 2016 in ceea ce priveste machiajul de mireasa se remarca prin accente si diversitate, in raport cu personalitatea si fizionomia miresei. Una dintre cele mai importante tendinte este accentuarea unei singure trasaturi a chipului, fie ochii, buzele, pometii sau chiar luminozitatea chipului.

Indiferent ca viitoarea mireasa a visat sau nu inca din copilarie la acest moment special din viata ei, aceasta isi doreste sa arate perfect pana la cel mai mic detaliu. Machiajul joaca un rol hotarator in imaginea finala a oricarei miresei impreuna cu rochia, coafura si accesoriile. El trebuie ales cu mare atentie, intrucat atat tinuta, cat si machiajul sau coafura, trebuie sa se completeze si sa se echilibreze intre ele

Astfel, in functie de fizionomie, cat si de stilul personal, mireasa din 2016 poate opta atat pentru un machiaj clasic, care va fi mereu in topul tendintelor, cat si pentru un machiaj natural, corect conturat si iluminat, machiaj cu accente metalice sau poate aborda celebrul smokey eye.
Unul dintre primii pasi in alegerea machiajului de mireasa ideal este proba de makeup. Este momentul sa iti testezi machiajul de nunta si sa stabilesti, impreuna cu make-up artist-ul, tot ceea ce iti doresti pentru ziua mult asteptata. Machiajul trebuie sa fie placut la vedere, dar si in fotografii, lejer dar rezistent si nu in ultimul rand, sa creeze un look care sa te reprezinte. In plus, pastreaza-ti machiajul pana seara pentru a-i testa rezistenta in timp.

Pentru a putea obtine un rezultat ideal in alegerea machiajului de mireasa, trebuie sa tinem cont de urmatoarele elemente:

  • fizionomia in functie de trasaturile fiecarei persoane (culoarea ochilor, culoarea parului, culoarea tenului etc), se alege tipul de machiaj, care are rolul de a pune in lumina frumusetea miresei.
  • rochia – atunci cand mireasa opteaza pentru o rochie cu linie complexa sau care are un bust impodobit cu pietre stralucitoare, machiajul trebuie conceput in tonuri soft, care sa dea profunzime privirii intr-un mod natural.
  • buchetul – cromatica florilor din buchet, poate influenta in alegerea culorilor, in machiajul ochilor sau in machiajul buzelor. Astfel, facand o legatura intre aceste 2 elemente, se creeaza unitate in imaginea finala a miresei.

    Tendinte rochii mireasa AICI


Un aspect esential il reprezinta frumusetea si sanatatea tenului. Un ten curat si luminos poate fi obtinut doar printr – un ritual corect de ingrijire pe tot parcursul anului, cu produse specifice fiecarui tip de ten in parte. Daca nu ai deja o rutina de ingrijire profesionala a tenului, este momentul sa o formezi. O data la 6 saptamani, ofera-ti cadou un tratament de exfoliere, peeling si hidratare! Tenul tau iti va fi recunoscator!

Sprancene perfecte
Sprancenele sunt extreme de importante in fizionomie si sunt probabil cea mai simpla si mai eficienta metoda de imbunatatire a aspectului fizic. De aceea, stilizarea sprancenelor are rol hotarator in look-ul final al machiajului de mireasa.

Genele false
Genele sunt alese in functie de preferinte si necesitati. Acestea pot fi tip banda, smocuri sau extensii de gene fir cu fir. Cele din urma, sunt cele mai recomandate, intrucat ele confera un aspect foarte natural si o rezistenta de aproximativ o luna de zile.

Mireasa este intruchiparea frumusetii, elegantei si finetii. Machiajul de mireasa o va ajuta sa consolideze aceasta imagine, daca acesta va fi ales corect.

Iata 4 propuneri pentru anul 2016 care au rolul de a pune in lumina frumusetea si eleganta MIRESEI, prin diferite stiluri :

Machiaj mireasa printesa

machiaj-mireasa-printesa

Machiaj mireasa romantica

machiaj-mireasa-romantica

Machiaj mireasa retro glam

machiaj-mireasa-retro-glam

Machiaj mireasa rebela

machiaj-mireasa-rebela

 

Material realizat de Alina Dragan

www.facebook.com/MakeUpByAlinaDragan