Machiaj pentru ochi stralucitori

Fie ca iti doresti ochi stralucitori sau sa-ti accentuezi ochii frumosi sau buzele, mergi pe nuante stralucitoare care te vor face sa fii tu insati o bijuterie!

1 Alege un fard de pleoape care se potriveste nuantei pielii! Safirul merge pentru oricine, ametistul da o nuanta rosiatica, smaraldul este perfect pentru pielea medie spre inchisa.

2 Traseaza deasupra genelor superioare o linie cu creionul! Daca folosesti nuanta de safir, mergi pe un liner negru spre indigo inchis. Daca optezi pentru ametist, mergi pe o nuanta de ciocolata sau vanata, si maro inchis sau ardezie daca folosesti smaraldul. Linerul, fiind mat, are rolul de a opri nuanta pleoapelor sa straluceasca prea tare.

3 Folosind o perie micuta, treci cu ea peste fardul de pleoape si linia creionului, concentrand culoarea deasupra pupilei.

4 Adauga rimel negru pe genele superioare, dupa care, adauga aceeasi nuanta ca cea de pe pleoape. 5 Pune fardul de obraz pe pometi: daca pielea este inchisa la culoare, mergi pe fuchsia. Nuanta de piersica este cea mai indicata in cazul unui ten masliniu, iar pentru o piele care are o nuanta normala, mergi pe nuante roz.

6 Pentru buze, opteaza pentru o nuanta lucioasa din aceeasi familie ca si fardul de obraz, zmeura, caisa, rozul soft, fiind ideale.