Machiaj pentru un ten perfect

Frumusete

Machiaj pentru un ten perfect

43

Daca iti doresti un ten perfect si un LOOK cizelat, in machiaj – linia care contureaza este tot ce aveti  nevoie!

Fata

Tenul trebuie curatat foarte bine, tonifiat si hidratat. Baza de machiaj trebuie sa fie usoara pentru ca pielea sa respire, nu folositi ceva “greu”. De asemenea, folositi servetele sau mai bine, tampoane demachiante pentru a absorbi stralucirea sau partile unsuroase aparute datorita umiditatii. Daca vreti o stralucire sanatoasa, folositi pulbere translucida!

Obrajii

Tamponati cu un fard de obraz coral sau roz pe pometi, apoi conturati scobitura obrajilor folosind o crema pe baza de bronzer si treceti-l peste partile fetei care au nevoie de sub liniere (linia maxilarului, linia parului, parti ale nasului si in jurul gurii). Puteti folosi de asemenea un bronzer deschis pe partea inferioara a obrajilor.

Ochii

Aplicati un corector pentru acoperirea cercurilor intunecate, utilizati o nuanta nud a fardului de ochi pe partea superioara a pleoapelor si o nuanta de bej deschis sub osul de sub sprancene. Trasati o linie mai groasa cu eyeliner-ul negru aproape de linia genelor superioare si aplicati rimel atat pe genele inferioare cat si cele superioare. Pentru a “deschide” ochii folositi o nuanta de maro deschis, iar sprancenele pieptanati-le usor cu ajutorul unei perii speciale.

Buzele

Trasati conturul buzelor cu un creion de buze nud si umpleti buzele cu o culoare soft si proaspata, cum ar fi roz sau piersica. Folositi un ruj mat pentru un aspect binedefinit.


Machiaj in functie de forma fetei!

  • Daca ai fata rotunda, defineste-ti linia maxilarului cu un bronzer cu doua nuante mai jos decat pielea pentru a subtia obratii in partea inferioara.
  • Pentru o fata patrata foloseste doua nuante de fond de ten – una mai deschisa si alta mai inchisa comparativ cu nuanta pielii, cu scopul de a “sculpta” fata. Cea inchisa se aplica pe podul nasului si in partile laterale ale fetei, iar cea deschisa in rest.
  • Pentru o fata in forma de inima, traseaza cu creionul de ochi un contur aripi de fluture, care va actiona ca un “facelift”; pe de alta parte, nuanta blush-ului trebuie sa fie cat mai usoara.

Comments are off this post!