Machiaj rapid

Niciodata nu ne ajunge timpul, mai ales in cursul diminetii, cand sunt atatea de facut. Avem o mare problema atunci cand nu prea mai este timp sa ne aranjam sau avem prea putine minute. Cu toate acestea, daca ne cunoastem prioritatile, putem arata foarte bine si daca suntem gata intr-un ritm alert. Cat timp ai la dispozitie? 3, 5, 10 minute? Citeste aici ghidul perfect pentru a te machia intr-un timp record!

3 minute

Trebuie sa te concentrezi pe a-ti acoperi cercurile negre din jurul ochilor; facand acest lucru, ti-ai luminat fata instantaneu si tot ce ai nevoie este mascara si luciu de buze. Foloseste o perie anticearcan cu un cap plat si un anticearcan lichid. Incepe sub ochi, de la coltul interior folosind miscari scurte si rapide si continua asa, pana in coltul exterior. Foloseste apoi rimel volumizator tinandu-l drept si ridicand genele, lucru care nu le va permite sa se lase in timpul zilei. La sfarsit, da-te cu putin luciu de buze roz, pentru un aspect de stralucire.

5 minute

Acum ca au trecut cele 3 minute, foloseste-ti timpul pentru a-ti pune baza de machiaj, blush-ul si a-ti aranja sprancenele. Prima data, ia doua picaturi de fond de ten intre maini, apoi intinde-l pe pometi, partile laterale ale nasului, obraji si frunte. Prin miscari circulare pe pometi, adauga un blush de culoarea piersicii sau nud, deoarece are un aspect mult mai natural. Foloseste apoi un creion pentru sprancene, putin mai deschise decat culoarea lor naturala si umple spatiile tinand creionul inclinat.

10 minute

Avand in vedere ca ne-am miscat destul de repede timp de 5 minute, mai avem inca pe atat, timp in care trebuie sa avem grija de ochi. Foloseste pe pleoape nuante mai luminoase si stralucitoare, si nu le folosi in timpul zilei pe cele mate si mai putin luminoase, pentru a evita aspectul care te face sa arati obosita. Pe linia pleoapei superioare, dupa ce intinzi usor (pentru a evita spatiile), traseaza o linie avand culoarea maro sau neagra. Daca doresti un aspect elegant, schimba gloss-ul cu un ruj roz sau rosu.