Machiajul-nascut din pasiune pentru frumos!

Machiajul-nascut din pasiune pentru frumos! cu Adriana Ivan
text : Adriana Ivan | machiaj : Adriana Ivan | aranjat par : Dudulea Daniela | model : Diana M. | foto : Famost

Machiajul-nascut din pasiune pentru frumos! cu Adriana Ivan


complexitate ridicata a machiajelor actuale

Ceea ce – cu ani in urma – se rezuma la un fond de ten si ruj, a devenit astazi mai complex, o complexitate a machiajelor care atinge un nivel ridicat, la fel si a celor care il realizeaza! Daca acum 12 ani – machiajul era realizat de cosmetician cu nivel minim de cunostinte, astazi, clientele se bucura de atentia si cunostintele make-up artistilor cu studii in domeniu!

perfectionare continua

Asa am inceput si eu, fiind din ce in ce mai nemultumita de complexitatea machiajelor intalnite; de aici, au inceput dupa 7 ani de lucru, specializarile mele in cursuri si seminarii de make-up! Recomand cosmeticenelor – cu toata convingerea, sa aloce timp si interes perfectionarii! Consider ca nu este de ajuns doar pasiune pentru frumos, ci si multa munca si devotament!

 

consiliere si machiaj in functie de necesitate

In cazul evenimentelor, este foarte necesar sa ne pregatim in prealabil clienta in functie de eveniment si de implicarea ei in acesta! Este de datoria noastra ca specialisti in beauty, sa o consiliem, sa o facem sa poata alege intre un machiaj de corectie sau unul de scena! Textura produselor trebuie aleasa de asemenea cu grija, in functie de zonele fetei pe care le vrem evidentiate, sau de cele pe care vrem sa le punem in umbra!

dintre etape …

Un machiaj frumos bine realizat, va incepe bineinteles cu baza de machiaj potrivita, va continua cu corectiile necesare uscate sau umede, cu aducerea ochiului la forma ideala si infrumusetarea acestuia cu ajutorul culorii si a genelor potrivite! Nu trebuie sa uitam nici blush-ul care are o importanta deosebita, acesta ridicand pometii sau aplanand inaltimea prea proeminenta a acestora! Rujul desavarseste machiajul, care trebuie sa tina cont si de tendinte!
Lucrarea urmeaza a fi fixata/stabilizata cu un fixator potrivit.