Machiajul retro cu Diana Pavel

Machiajul retro este o tehnica de make-up foarte populara printre celebritati, gratie elegantei si rafinamentului pe care le imprima purtatoarelor.
Famost

Machiajul retro este o tehnica de make-up foarte populara printre celebritati, gratie elegantei si rafinamentului pe care le imprima purtatoarelor. Cu toate ca lumea este intr-o continua schimbare si evolutie, iata ca aerul vintage si misterios al LOOK-ului de odinioara continua sa se mentina in topuri si sa fie readus la viata in fiecare sezon. Si pe buna dreptate, caci machiajul retro nu se va demoda niciodata – este clasic, atemporal si foarte versatil.

machiajul retro nu se va demoda niciodata - este clasic, atemporal si foarte versatil.

Plecand din anii ‘20 si parcurgand istoria, ne-am propus sa reinviem stilul de machiaj al celor mai ravnite fashion iconuri ale vremii.

Efectul de masca era la mare cautare in anii ‘50. Asadar, daca vrei sa realizezi un machiaj retro, trebuie sa ai in trusa cosmetica un primer pentru fata si un fond de ten cremos potrivit nuantei pielii tale, o pudra in nuante naturale, o trusa de farduri sidefate in nuante de roz si de bej, un blush, nelipsitul ruj in culori puternice, de la rosu pana la roz aprins, precum si un creion pentru sprancene, un eyeliner si un set de gene false.

Toate acestea, iti vor asigura LOOK-ul mult dorit, machiajul retro, demn de un adevarat star !

Toate acestea, iti vor asigura LOOK-ul mult dorit, machiajul retro, demn de un adevarat star !

Makeup&text : Diana Pavel / Model : Cristina Andreea