Ochii, Tenul, Buzele – Toate au Nevoie de Atentie! Invata Reguli Elementare pentru Un Machiaj Impecabil de Zi cu Zi

Frumusete

Ochii, Tenul, Buzele – Toate au Nevoie de Atentie! Invata Reguli Elementare pentru Un Machiaj Impecabil de Zi cu Zi

12

Un machiaj care sa se apropie de unul profesionist, se poate face daca ai la indemna atat instrumentele pentru realizarea lui, cat si produse de make up de calitate.

Nu trebuie sa fii un profesionist deavarsit sau sa faci ore infinite de cursuri pentru a arata bine in fiecare zi cu ajutorul acestora!

Exista anumite lucruri elementare – ca de altfel in orice activitate/domeniu, pe care daca le puteti stapani, puteti avea rezultate satisfacatoare!
PENTRU OCHI
Multe femei nu isi onduleza genele in mod curent, cu toate ca ar trebui sa faca acest lucru zilnic daca este posibil. Curbarea lor se face de trei ori, la radacina, la mijloc si la varfuri! Aceasta curbare are rolul de a “deschide” ochii si de a le da un aspect glam. Foloseste dermatograful si rimelul pentru un impact vizibil!
Cand aplicati rimelul, miscarea trebuie sa fie lina de la baza genelor spre varfuri, pentru a “prinde” fiecare geana in parte ! Lasati rimelul sa se ususce timp de 10 – 15 secunde, dupa care mai aplicati inca o data si miscati pleoapele pentru a permite genelor sa se usuce.
Pentru evitarea unui curcubeu de nuante la ochi, folositi aplicarea uscata si umeda a fardului de ochi! Aplicati fardul cu ajutorul unei perii profesionale pe pleoapa inferioara; umeziti apoi varful acesteia in acelasi fard si utilizati-o ca un dermatograf! Veti obtine astfel fardul de ochi avnd culoarea perfecta!
PENTRU TEN
Trebuie sa aveti cat mai multe forme de bureti pentru aplicarea cat mai usoara a fondului de ten in zonele curbate, gen interiorul ochilor si/sau linia maxilarului. Acest lucru este esential pentru machiajul final, orice amanunt neglijat va poate dezavantaja.
Nu exagerati cu anticearcanul, punand cantitati mari! Puneti atat cat este necesar, apoi apasati usor zona respectiva! Pielea il va absorbi, iar in combinatie cu fondul de ten, zona respectiva va fi acoperita in mod frumos.
Aplicati un strat foarte fin de fond de ten pe pleoape pe pielea curata, acest lucru fiind o solutie foarte buna, ieftina si eficace pentru ochi si o baza de machiaj excelenta pentru aplicarile ulterioare.
PENTRU BUZE
Intotdeauna fa-ti conturul buzelor inainte de a folosi rujul! Multe fete nu fac acest lucru, dar ar trebui sa luati in serios acest lucru! Daca aveti buzele mici, trasati conturul preponderent in interior, iar daca aveti buzele marisoare trasati-le conturul chiar la linia care le defineste.
Daca ai obiceiul sa strangi buzele dupa ce aplici rujul, ar fi bine sa renunti la acest obicei! Multe rujuri contin “pernute” foarte mic, care se pot sparge in momentul in care apesi tare. Cele mai indicat lucru este sa freci usor buzele dupa ce te-ai dat cu ruj, nuanta acestuia fiind una uniforma.
Tapati cu un tampon mic de bumbac liniile buzelor, dupa l-ati inmuiat inainte in pudra translucida. Acest lucru va impiedeca amestecul culorilor sau intrepatrunderea lor.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *