MADELEINE la Bambi 2019

MADELEINE ofera o colectie speciala de evenimente in acest an, cu teme de culori de la rosu pana la albastru si negru; paiete elaborate, franjuri si materiale jacquard.

MADELEINE este partenerul oficial de moda al BAMBI pentru a cincea oara. Brandul de moda a imbracat cateva din celebritatile prezente in aceasta editie, gazdele din 2019 ale BAMBI si Miss Bambi 2019 cu tinute din colectia de seara. La petrecerea BAMBI Beats, invitatii si-au putut incheia seara cu un cocktail la barul fashion MADELEINE.

Organizat pentru prima data in 1948, este cel mai important premiu mass-media din Germania: BAMBI a scris istorie de film si media germana de mai bine de 70 de ani, iar evenimentul reprezinta inca una dintre cele mai importante date din calendar. Printre invitatii de BAMBI 2019 se numara Naomi Watts, Simply Red, Alexandra Maria Lara, alaturi de multi altii.

Colectia

MADELEINE ofera o colectie speciala de evenimente in acest an, cu teme de culori de la rosu pana la albastru si negru; paiete elaborate, franjuri si materiale jacquard. Pe langa rochiile de cocktail cu detalii sofisticate, gama ofera fuste, precum si costume elegante si costume cu pantaloni, confectionate din materiale de inalta calitate, precum satin si catifea. Accesoriile stralucitoare pot fi combinate cu aspectul si completeaza garderoba de seara MADELEINE.

Foto&info: image.net