Ai Ochii Verzi? Ce Poti Face Pentru A-i Scoate In Evidenta?

Frumusete

Ai Ochii Verzi? Ce Poti Face Pentru A-i Scoate In Evidenta?

38

Ochii verzi sunt frumosi prin culoarea lor, dar se poate si mai bine! Folosirea unor trucuri specifice machiajului, plus o vestimentatie care sa se asorteze ochilor, pot face din acestia sa iasa in evidenta si sa straluceasca. Iata cateva din “secretele” folosite chiar de celebritati pentru un machiaj specific ochilor verzi.
–    Fardul de pleoape maro sau auriu, ori o combinatie intre cele doua tonuri, scot in evidenta ochii intr-un mod mult mai eficient! Adaugati si un eyeliner negru si veti completa imaginea perfecta a ochilor verzi!
–    Fardul de obraz trebuie sa fie de un roz deschis, iar rujul ar trebui sa fie maro sau apropiat de culoarea pielii. Folosirea acestor combinatii fac din ochii verzi principala atractie a fetei.
–    Pentru un efect complet, trebuie sa tineti cont si de culoarea parului si tonul pielii. Pentru o piele normala si un par deschis, folosirea autobronzantului si a unui fard de pleoape violet este cea mai potrivita solutie. Parul inchis la culoare sau castaniu, combina-l cu un fard de pleoape violet, iar pentru un par roscat (diverse nuante) sunt potrivite nuante ca maro neutru, cupru sau portocaliu ars.
–    Nu te opreste nimeni sa nu folosesti diverse culori, dar evita eyelinerul sau fardul de pleoape albastru in combinatie cu ochii verzi! O astfel de combinatie face ochii sa para obositi.
–    In ceea ce priveste vestimentatia, nu ar strica sa ai in partea superioara (de preferat) o nuanta de verde salvie sau masline pentru a-ti scoate ochii cat mai mult in evidenta.
–    Pentru un party sau o iesire in oras care se vrea a fi memorabila, incercati o combinatie de auriu cu maro pentru fardul de pleoape si adaugati sub arcada o nuanta de gri inchis sau negru. Foloseste putin rimel pentru gene, un dermatograf negru sau maro pentru conturul ochilor si un ruj in nuanta de roz sau piersica inchisa.
–    Pentru aspectul de zi cu zi, foloseste un eyeliner de culoare maro pentru genele superioare, fard de pleoape auriu sau maro inchis. Fardul de ochi deschis este contraindicat pe timp de zi. In general orice nuanta de maro, verde sau chiar gri este indicata pentru ochii verzi.
–    Daca aveti ochii verzi si doriti un look mai discret, folositi un ruj apropiat de culoarea pielii, iar fardul de obraz poate fi o nuanta de piersica sau roz.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *