Modelul cu Chip de Portelan – Manon Leloup

Supermodele

Modelul cu Chip de Portelan – Manon Leloup

12

Inaltime : 180
Bust : 83
Talie : 58
Solduri : 88
Marime picior : 40
Culoare par : saten
Culoare ochi : albastri
Manon Leloup este un model de origine franceza si este nascuta la data de 26 martie 1992. La varsta de 14 ani, ea a participat la o prezentare de moda a tinerilor designeri in Lille – Franta si a fost remarcata de un scouter, pe care l-a refuzat. Putin mai tarziu insa, ea a realizat avantajele acestui job, de la cele finaciare pana la calatorii, arta, contactul cu diverse culturi. In scurt timp, a semnat cu Agentia Marilyn din Paris, agentie care o reprezinta si pe Kate Moss.
Manon Leloup a debutat la New York in spectacolele din primavara 2013, continuand apoi in Londra, Milano, Paris; a avut o ascensiune fulminanta, despre chipul ei de portelan vorbindu-se foarte mult in acea primavara. Ca o consecinta a acestui fapt, ea avut peste 50 de prezentari in sezonul toamna – iarna 2013-2014.
A aparut pe copertile Harper’s Bazaar, French Revues de Modes si in editoriale in Numero, Love, Muse, Vogue, W.
Are contracte cu Wilhelmina – New York, Storm Model Management – Londra, IMG Paris, Why Not Model Management – Milano, MODE LWER K – Hamburg, Dominique Models – Bruxelles, Elite – Stockholm, Uno Models – Barcelona, SEEDS Management – Berlin.
Leloup are o pasiune pentru fotografie, la varsta de 11 ani ea primind de la bunica ei un aparat foto, pe care il poarta cu ea la fiecare spectacol de moda. Mai mult, ea a realizat fotografii alb-negru pentru campania de primavara 2013 Alexander McQueen.
Este foarte calculata in ceea ce priveste alimentatia, consuma multe vegetale si putina ciocolata; nu ii place sa faca sport: “Merg mult prin Paris – asta e exercitiul meu” afirma Manon Leloup.
Ii place sa aiba un look cat mai natural, folosind zilnic putin anticearcan si mascara, dar isi hidrateaza pielea in mod constant, seara si dimineata.
Ca stil vestimentar, Leloup agreeaza un stil boho-rock : “Imi place sa port cizme de motor, geaca eleganta de piele si o fusta lunga care curge. Centura face vestimentatia romantica. Imi place sa stiu ca ceea ce port este doar pentru mine. Imi plac hainele vintage, deoarece poti gasi ceva autentic. Cand cumperi ceva de epoca, nimeni nu mai are asa ceva”. Nu se uita dupa branduri mari, cauta haine cu forma frumoasa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *