Marc Cain toamna iarna 2019

Vestimentatie

Marc Cain toamna iarna 2019

Declaratii intense de culoare si contraste.
277

Spectacolul de moda Marc Cain toamna iarna 2019Meet you at the train station” s-a desfasurat la Berlin, unde atmosfera locului a reflectat perfect filosofia colectiei prezentate. Persoane diferite, care merg in directii diferite, aici se intalnesc, la fel de diferite fiind si aspectul tinutelor Marc Cain.


Gara este un loc de intalnire pulsant si punct de plecare intr-o calatorie. Tipuri diferite de femei prezinta aici o varietate de stiluri de moda, indiferent ca eleganta arata o munca de birou, echipamente sportive pentru vacanta la ski, stilurile de imbracaminte de strada sau rochii elegante de seara pentru o vizita la teatru. Toate aceste tinute s-au regasit in prezentarea Marc Cain toamna iarna 2019, intr-o nota moderna si actualizata. Culorile dominante au fost alb-negru, completate de accente rosii ruginii, iar fundalul podiumului a fost un tren impozant, stilizat, de unde modelele intrau si ieseau pe podium.

 

Punerea in scena in jurul statiei reflecta perfect influentele diferite ale colectiilor Marc Cain si ale sportului. Tema joaca un rol fundamental, deoarece este una din elementele de baza si parte a ADN-ului Marc Cain

a declarat Katja Konradihaus, director executiv Design & Brand.

Colectia Marc Cain toamna-iarna 2019 este determinata de declaratii intense de culoare si contraste. Folosit ca un accent tonuri de neon fluorescent, actioneaza ca flash-uri de lumina, mai ales in combinatie cu pasteluri de iarna neutre sau nuante de bej. Au fost vazute piese vestimentare tricotate, din lana, costumele personalizate actionand ca o cheie a temei, iar combinatia alb-negru atragand toate privirile. Tricotatul de asemenea, are un rol determinant in rochiile de seara si este perfect pentru stratificare, iar imprimeurile diverse de animale ofera combinatii surprinzatoare pentru costume.

Info: comunicat de presa Marc Cain/ Foto : image.net

Comments are off this post!