MARC O’POLO-ORGANIC LAUNCH PARTY

MARC O´POLO reprezinta imbracamintea casual moderna moderna contemporana.

MARC O’POLO a sarbatorit ORGANIC LAUNCH PARTY in Stockholm, in urma cu doar cateva zile, alaturi de peste 300 de invitati internationali de pe scena modei. Evenimentul a marcat inceputul campaniei brandului pentru sezonul primavara-vara 2020 si lansarea MODERN ORGANIC PRODUCT.
Calatoria spre locul neobisnuit – care a fost tinut secreta pana in ultimul moment – a format un preludiu emotionant al evenimentului. Navele i-au dus pe oaspeti la studioul VR de pe o proprietate industriala indepartata. Intre unitatile industriale falnice, s-a deschis o usa veche de otel pentru a-i primi pe cei din lista exclusiva a oaspetilor.

Aceasta colectie este realizata in totalitate din bumbac organic si este punctul central al celei mai recente campanii, care a fost regizata de Mikael Jansson si are in componenta Anna Ewers, Fei Fei Sun, Parker van Noord si Keiron Caynes. Punctul culminant absolut al colectiei este un tricou organic cu lucrari de arta exclusiv ORGANIC LUNCH PARTY. Cateva piese din editia limitata a petrecerii au fost purtate de invitati care danseaza pentru ritmul lui Peggy Gou de pe ringul de ieri.

Despre MARC O´POLO

MARC O´POLO reprezinta imbracamintea casual moderna moderna contemporana. Marca internationala cu radacini scandinave, MARC O´POLO imbratiseaza un stil individual care reflecta filosofia fondatorilor sai: libertatea de a fi tu insuti. Cu aceasta afirmatie si preferinta pentru materiale naturale, manopera de inalta calitate si detalii speciale, MARC O´POLO se prezinta ca unul dintre brandurile de top din lume.
De la sediul sau central, la sud de Munchen, in Stephanskirchen, MARC O´POLO furnizeaza 2.200 de magazine, parteneri de retail si de franciza la nivel international. MARC O´POLO este disponibil in mai mult de 39 de tari, inclusiv Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Belgia, Finlanda, Norvegia, Irlanda, Franta, China, Polonia, Rusia si alte tari din Europa de Est. In plus, colectiile MARC O’POLO sunt disponibile prin intermediul magazinelor online proprii din 20 de tari, pe www.marc-o-polo.com.

Info&foto: image.net