Marco de Vincenzo este Pitti Italics Special Event

Vestimentatie

Marco de Vincenzo este Pitti Italics Special Event

Lansare prima colectie de imbracaminte pentru barbati primavara vara 2020
215

Marco De Vincenzo revine la Pitti Uomo ca eveniment special – Pitti Italics Special pentru aceasta editie (11-14 iunie 2019). Recunoscut ca una dintre cele mai inovatoare voci pe scena modei, designerul va lansa prima sa colectie de barbati. Colectia de barbati Marco De Vincenzo primavara vara 2020 va fi prezentata la un spectacol de moda programat pentru miercuri, 12 iunie 2019.

Marco De Vincenzo reprezinta unul dintre cele mai de succes talente de moda italiana la nivel international. Suntem bucurosi ca s-a intors la Pitti Uomo pentru debutul colectiei sale de barbati. Sunt convins ca impreuna vom gasi un spatiu in Florenta capabil sa-l inspire in continuare pentru aceasta ocazie cu adevarat speciala. S-a intamplat deja acum trei ani, cand instalarea sa in interiorul Teatrului Niccolini istoric, construita in jurul relatiilor vizuale si spatiale dintre haine, cristale si lumini, a entuziasmat publicul datorita referintelor culturale rafinate. Poate fi un semn bun pentru aceasta noua, necesara si curajoasa angajare a lui Marco.

a declarat Lapo Cianchi, directorul de comunicare si evenimente al Pitti Immagine.

La randul sau, Marco de Vincenzo a declarat:

In 2016 am fost invitat de Pitti ca invitat de onoare pentru prezentarea colectiei ready-to-wear pentru femei. Energia acelui eveniment a fost atat de incredibila incat mi-am promis ca ma voi intoarce pentru un moment important. Prima mea colectie de barbati poate fi prezentata doar intr-un context similar, unde bucuria de a face acest lucru este simtita in fiecare colt al orasului.

Despre Marco de Vincenzo

Marco De Vincenzo s-a nascut in Messina. La varsta de optsprezece ani, dupa obtinerea diplomei sale de liceu, s-a mutat la Roma pentru a studia moda si stilul de viata la Institutul European de Design. La varsta de douazeci si unu de ani, s-a alaturat Fendi, unde este in prezent creative head al articolelor din piele. In 2009 a lansat brandul omonim si in luna iulie a aceluiasi an, a castigat primul premiu al concursului “Who is On Next?” organizat de Vogue Italia. In 2014, Marco a semnat un parteneriat cu LVMH, iar in 2019 a reorganizat structura corporativa prin intermediul unui al doilea partener: Mmgp.
Astazi, Marco De Vincenzo este recunoscut pe plan international drept una dintre cele mai originale si interesante voci ale modei italiene contemporane. Activitatea lui Marco se distinge prin tendinta sa inerenta de contradictie, care il determina sa experimenteze si sa caute inovatia in fiecare colectie.

Info: pittimmagine.com

Comments are off this post!