Marsul roz #CANCELCANCER si in Galati!

AVON Cosmetics Romania organizeaza duminica, 31 iulie, Marsul Roz #CANCELCANCER, un mars de informare, parte a Campaniei pentru Sanatatea Sanilor, care a tras un semnal de alarma asupra importantei depistarii precoce a cancerului la san si a adus in strada lupta pentru sanatatea femeilor.

marsul-roz-cancer-la-san-avon

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]In Romania, anual, 9000 de femei descopera o forma de cancer la san, iar autoritatile estimeaza ca jumatate dintre acestea pierd lupta cu boala din cauza depistarii bolii in stadii avansate. Acesta este si motivul pentru care cancerul la san reprezinta prima cauza de mortalitate in randul romancelor.[/trendmag_alert]

Cu toate ca e forma de cancer care afecteaza cel mai grav populatia feminina, e in acelasi timp si cea care poate fi vindecata in 94% din cazuri daca este diagnosticata in primele doua stadii, asadar depistarea precoce si informarea salveaza vieti.

Semne-cancer-san-mars-roz

Cancel Cancer este mesajul Marsului Roz si semnifica indemnul ca fiecare dintre noi sa „dea cancel” tuturor motivelor care ne determina sa amanam o vizita la medic. Avon face primul pas ofera fiecarui participant la Mars cate o investigatie gratuita la san care poate fi pastrata sau oferita unei femei dragi. Galatenii vor marsalui in semn de solidaritate pe traseul Faleza – la Elice, Patcoava de Aur, Papadie, Parcul Viva, Elice. La final, participantii, alaturi de invingatoare ale cancerului vor lansa baloane roz in memoria victimelor cancerului, vor primi informatii despre cum pot depista la timp o forma de cancer si se vor bucura de suprizele pregatite de AVON.

Diploma-Voluntar-#CancelCancer-mars-roz

Despre AVON

AVON Cosmetics Romania este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. Prin Campania pentru Sanatatea Sanilor, AVON Romania lupta impotriva cancerului la san, prin strangerea de fonduri din vanzarea produselor cu fundita roz.

Acestea sunt directionate catre finantarea programelor destinate informarii si educarii femeilor din Romania privind depistarea precoce a cancerului la san si achizitionarea de echipamente medicale pentru a asigura ingrijire de calitate pentru pacientii diagnosticati cu aceasta boala.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va rugam accesati pagina www.facebook.com/StopCancerlaSan.

Cancel-Cancer-mars-roz

Info&Foto: Comunicat Presa Avon