MBFWMadrid 8-11 aprilie

MBFWMadrid 8-11 aprilie la IFEMA: cea mai importanta intrunire a industriei modei spaniole, are loc iarasi intr-un format hibrid,

MBFWMadrid 8-11 aprilie la IFEMA: cea mai importanta intrunire a industriei modei spaniole, are loc iarasi intr-un format hibrid, alternand spectacole de moda la fata locului cu spectacole, filme dedicate modei si un interesant program interesant offline.

Nume semnificative ale modei spaniole vor participa din nou la eveniment, impreuna cu intoarcerea designerilor consacrati si a remarcabilelor companii. La fel ca in editia anterioara din septembrie, podiumul va fi prezentat in conformitate cu protocoale sanitare stricte pentru a garanta o desfasurare cat mai sigura.

Calendar oficial MBFWMadrid 8-11 aprilie

Un total de 22 de creatori isi vor prezenta colectiile in Pavilionul 14.1 al Targului de la Madrid. Calendarul oficial al acestui eveniment de moda spaniol, organizat de IFEMA impreuna cu Consiliul municipal din Madrid, este alcatuit din 14 designeri renumiti, ale caror prezentari de moda si prezentari vor avea loc in zilele de 8, 9 si 10 aprilie. 11 aprilie va fi din nou dedicat tinerilor creatori, care vor fi prezenti intr-o editie speciala a programului Allianz EGO, cu 8 prezentari de moda.

Dinamica prezentarilor calendarului acestei editii se va baza pe un format hibrid, in care spectacolele de pe pista se vor alterna cu formate inovatoare, cum ar fi spectacole si filme de moda, precum si proiectii audiovizuale ale colectiilor si spectacolelor de pe site, toate aprobate de catre MBFWMadrid Fashion Committee, organul consultativ al evenimentului.

Continut de calitate intr-o strategie digitala

Continutul exclusiv, de inalta calitate si foarte vizat pentru cei interesati de moda si stil de viata va fi disponibil pe site-ul MBFWMadrid de la inceputul saptamanii si va fi actualizat zilnic. Va fi posibil sa urmariti retransmiterea spectacolelor de moda in streaming sau sa le vizualizati la cerere in alte momente. Urmariti prezentarea online exclusiva a colectiilor in filme de moda si videoclipuri ale participantilor in format off-site, impreuna cu alte experiente digitale, precum si un continut de frumusete! Aflati ce se intampla in studiourile designerilor cu cateva zile inainte de prezentarea lor pe podium si alte continuturi din culise, accesibile utilizatorilor care viziteaza site-ul oficial al MBFWMadrid!

15 sponsori sprijin industriei spaniole a modei la MBFWMadrid 8-11 aprilie

In pofida actualului mediu economic complex datorat pandemieo, sectorul de afaceri nu a incetat sa-si demonstreze angajamentul si sprijinul fata de moda spaniola si creatorii sai. Astfel, editia din aprilie 2021 a MBFWMadrid se mandreste cu sponsorizarea remarcabila a 15 marci, care si-au pus din nou increderea in moda spaniola. Astfel, Mercedes-Benz, L’Oreal Paris si Inditex continua ca principali sponsori; Allianz, Iberia, Oppo, MO de Multiopticas, in calitate de sponsori; si Klarna, ESNE, GHD, Larios 12, Vegamar, SolAn de Cabras, Mascarillas Bejar si UNISA, in calitate de colaboratori.

La fel, pentru a doua editie consecutiva, L’Oreal Paris isi va asuma 50% din taxa de participare a designerilor, asa cum a facut-o in septembrie 2020, consolidandu-si angajamentul fata de industria modei in acest moment.

Program off-site MBFWMadrid 8-11 aprilie

Ca la fiecare eveniment care implica marea platforma a modei spaniole, MBFWMadrid are un program interesant off-site in fiecare zi in care se desfasoara evenimentul (in perioada 8-11 aprilie). Astfel, designeri renumiti ai scenei nationale vor participa cu diferite formate in diferite locatii din orasul Madrid. Roberto Verino, Garcia Madrid, Eduardo Navarrete, Ernesto Naranjo, Yvan Andreu, Pilar Dalbat, Dominnico, Zap & Buj, Odette Alvarez si Maria Lafuente cuprind programul off-site al MBFWMadrid. Participa, de asemenea, ESNE cu colectia sa Green Patio si Centro Superior de Diseno de Moda Madrid (CSDMM).

Info&foto : image.net