MBFWMadrid a 69-a editie ianuarie 2019

Media

MBFWMadrid a 69-a editie ianuarie 2019

MBFWMadrid a 69-a editie, a fost deschisa de tinerii creatori.
151

Datorita noilor date, MBFWMadrid a 69-a editie a avut un program de calitate mai bun al cumparatorilor, al presei internationale si in care, magazine de prestigiu, impreuna cu figuri si influente remarcabile din diferite parti ale lumii, alaturi de marci internationale de top, au jucat rolul principal printre invitatii prezenti la acest eveniment.
Aceasta editie a avut loc intre 24 si 29 ianuarie la IFEMA-Feria de Madrid si alte locuri din localitate, urmatoarea editie MBFWMadrid fiind programata intre 4 si 9 iulie 2019.


Magazine de prestigiu cum ar fi Luisa Vía Roma sau Farfetch, alaturi de figuri proeminente si influenceri din diferite parti ale lumii, alaturi de o selectie a marilor branduri internationale de moda, cum ar fi Vogue, Vogue Italia, Vogue Rusia, Hola Fashion UK, Marie Claire Turcia, Grazia Mexic, precum si CNN si cotidianul Reforma din Mexic, au jucat un rol esential in programul oaspetilor care participa la aceasta editie.
In turneul complet Made in Spain, care a fost extins la peste sase zile de aceasta data, MBFWMadrid a gazduit prezentarea colectiilor a 43 de creatori si marci de top, ceea ce a confirmat ca moda spaniola actuala este una sofisticata, avangardista, diversa si plina de energie noua creativa. Evenimentul a atras un total de 53.477 de vizitatori in aceasta editie.


La fel ca si in iulie 2018, MBFWMadrid a 69-a editie, a fost deschisa de tinerii creatori. Noutatile calendarului acestei editii au inclus integrarea unor nume recunoscute de moda spaniola precum Roberto Diz, Brain & Beast si Juan Carlos Mesa, precum si cu tinerii creatori Beatriz Penalver, Carlota Barrera si Pilar del Campo.
Desigual a organizat un eveniment original pentru a arata inspiratia care i-a modelat colectia pentru sezonul primavara vara 2019, intitulata ” Drive me to .. “.


Calendarul MBFWMadrid a 69-a editie, a inclus de asemenea, inovatii interesante in ceea ce priveste alegerea scenariilor noi. Acesta a fost cazul lui Oteyza, care a organizat spectacolul la Teatro Espanol; Moises Nieto in cladirea modernista si sediul central al IED din Calle Lar.
Cu toate aceste evenimente si cele mai recente tendinte in cadrul diferitelor locatii din Madrid, MBFWMadrid a 69-a editie a contribuit din nou la promovarea modei si manifestarilor sale diferite in oras, asa cum se intampla in mod regulat in celelalte mari capitale in timpul saptamanilor de moda.

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!