Medicamentele din plante pentru frumusete

Frumusete

Medicamentele din plante pentru frumusete

28

Vindecarea naturala afirma ca acneea este rezultatul fundamental al corpului de a elimina deseurile prin piele. Medicamentele din plante trateaza acneea reducand inflamatia pielii, vindecand tesutul pielii atunci cand este cazul; ajuta de asemenea si la eliminarea sursei deseurilor iritante prin ficat, rinichi, intestin gros.

Pentru un ten stralucitor, curat, medicina din plante poate fi de multe ori salvarea. Substantele nedorite, fie din exterior (pesticide, poluare), fie din interior (deseuri retinute de celule), aduc daune pielii, ceea ce poate duce la o inflamatie persistenta. Plantele de detoxifiere numite ‘alternative’ ajuta organismul in procesul normal de eliminare, multe alternative clasice jucand si rolul de antioxidanti puternici.


Gotu kola ajuta la vindecarea numeroaselor probleme ale pielii, inclusiv acneea, aceasta planta promovand integritatea elasticitatii pielii si cresterea keratinizarii in piele. Astfel, este stimulata cresterea pielii noi, ajutand chiar la vindecarea leziunilor de lunga durata. Anumite studii au aratat ca gotu kola a fost eficienta in vindecarea pielii si reducerea inflamatiei, anumite rezultate fiind exceptionale in cazul unor deteriorari grave ale pielii. Compusii pe care ii are aceasta planta miraculoasa, ajuta la vindecarea rapida a pielii, iar anumiti compusi activi ai gotu kola, sunt considerati triterpen, care au un efect de echilibrare a tesuturilor conjunctive, imbunatatind acel ‘lipici’ care tine celulele impreuna. Gotu kola este de asemenea, o sursa bogata de antioxidanti antiinflamatorii – quercetin, ceea ce explica multe din beneficiile aduse.
Produsele din apa si alcool cu gotu kola au fost considerate benefice, confirmand utilizarea traditionala ca ceai sau crema de piele. Pentru acneea acuta, trebuiesc folosite capsule urmand prescriiptiile sau consumati sub forma de ceai, zilnic.

Radacina lemn dulce din China are in spate o istorie mare de vindecare a pielii in estul Asiei. Ajuta la diminuarea inflamarii pielii, fapt sustinut si de un studiu publicat in The British Journal of Dermatology. Radacina de lemn dulce din China contine substante asemanatoare steroizilor care pot luate atat intern, cat si aplicate intr-o crema. Lemnul dulce a fost utilizat mult timp ca topic, recent, oamenii de stiinta descoperind ca o crema care contine extract de lemn dulce, busuioc sfant, ceai verde, poate tine sub control bacteriile care provoaca acneea, fara a irita pielea. Cele mai eficiente sunt capsulele care contin pudra si trebuiesc luate conform instructiunilor.

Violeta chineza poate fi folosita cu succes pentru tratarea acneei si poate fi folosita intreaga planta atat frunzele cat si radacina (disponibile in capsule). Este considerat ‘amar si rece’, fiind folosit pentru ‘racirea’ inflamatiei; se crede ca actioneaza dispersand caldura blocata in piele. In termeni de racire a a pielii, detoxifiere si reducerea umflaturilor, este echivalenta papadiei, o alta planta ‘clasica’ buna pentru inflamatia pielii, cu care este adesea combinata. Oamenii de stiinta au confirmat in urma publicarii unui studiu cu aproximativ 3 ani, proprietatile anti inflamatorii, antibacteriale si de racire ale violetei chineze.
Luati doar frunzele violetei chineze in capsule sau in formule combinate – urmand instructiunile, sau sub forma de ceai, gasite in mod deosebit in pietele din Asia. Daca consumi sub forma de ceai, incepe cu o lingurita de planta uscata preparata si ridicati cantitatea pana la aproximativ 30 de grame zilnic, atat cat este necesar.

Comments are off this post!